Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows eredetiség ellenőrző-h...

Windows eredetiség ellenőrző-hiba?! MINDENKIT FELPONTOZOK!

Figyelt kérdés

Ma reggel megjelent az "Eredeti Windows, Valódi előny beépülő modul telepítője" Mivel a rendszerem eredeti, gondoltam lefuttatom, gond nem lehet belőle? De mikor futtatni szeretném ez a hibaüzenet fogad:

[link]

2012. szept. 16. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben rá kell keresni (Google a barátod) a hibakódra. Megtettem helyetted, olvasd el.

[link]

2012. szept. 16. 12:28
 2/7 algopirin ***** válasza:

"Nesze neked, valódi előny!" :)

Amúgy pássz,...

Nem tudja írni, van elég hely a winyon, admin jogosultságod van ?!

2012. szept. 16. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:
még 120 gb szabad helyem van, és admin vagyok /rendszergazda/
2012. szept. 16. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
1. lefuttattam az automatikus javítást, de nem ált helyre a hiba :(
2012. szept. 16. 12:34
 5/7 A kérdező kommentje:
egy másik ellenőrző ezt írja ki: [link]
2012. szept. 16. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Írjál nekik, nekem közösségi kódos XP-vel voltak hasonló gondjaim. A végén bementem a Záhony utcába (Grafisoft parkban vannak), megnézték, aztán itthon be kellett lépnem rendszergazdaként és neten át javították. Ha budapesti vagy, te is bemehetsz (Aquincumnál vannak).

[link]

2012. szept. 16. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi :))

nem vagyok BP-i, de gyakran járok oda, szinte heti szinten. Benézek majd hozzájuk :) köszi!

2012. szept. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!