Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pinnacle studio 14 tipp?...

Pinnacle studio 14 tipp? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na szóval csináltam egy 20 perces gameplay-t (minecraft) beraktam pinnacle studio 14-be (editor) megszerkeztettem és elkészítettem a filmet. Ki is jött 720*480-as felbontásban (hd) de a mérete nagyon nagy lett. Ezért beraktam format factory-ba (tömörítõ) de a mérete alig lett kisebb pedig fel szeretném tölteni youtube-ra. Még egyszer letömörítettem de akkor se lett nagyon kisebb még midig 2 gb volt (3 gb-ról 2szeres tömörítés után) szóval mit ajánlotok mit csináljak, hogy kisebb legyen?

2012. szept. 16. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindegyikkel lehet jól tömöríteni, csak megfelelően kell beállítani. Nem érdemes többször konvertálni, mert attól csak a minősége romlik. Lejjebb kell venni a bitrátát, mert a videó felbontása mellett még ez határozza meg a videó méretét: Itt van hozzá egy olvasnivaló, mert a következő kérdésed úgy is az lenne, hogy mi az a bitráta...

[link]

Itt a felbontás és bitráta kiválasztása bekezdést olvasd el...

2012. szept. 16. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Sry de ez nekem kinai. A haverom ugyanugy format factory-t és pinnacle studiot használ ugyanugy állitottam be mint õ neki megy nekem nem.
2012. szept. 16. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre mit lehet írni? A Format Factory sem kellene, mert a Pinnacle is jól megcsinálja ha a felbontás és a bitráta be van állítva. Több nem is kell hozzá. Esetleg próbálgasd egy rövid - pár perces - videón és ha megfelelő lesz a méret akkor azzal a beállítással megcsinálod a nagy videón és jó lesz...
2012. szept. 16. 10:10
 4/4 A kérdező kommentje:
ok kösz.
2012. szept. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!