Miért nem tudom feltelepíteni a webcamerámat?
Figyelt kérdés
van egy chicony DC-4110 nevezetű webcamerám ,de sajnos a telepítőlemez már elveszett:/ netről próbáltam hozzá leszedni drivert de egyik sem vált be.abban is bizonytalan vagyo h h kellene csinálni:leszedem a drivert feltelepítem rádugom a kamerát és elvileg mennie kéne??vagy hogy? mi lehet a baj???2012. szept. 15. 16:39
1/8 anonim válasza:
Elvileg menni kéne.... De a telepítés előtt dugd be a kamerát! Biztos, h jót töltöttél le?
2/8 A kérdező kommentje:
mar letoltottem parat...igen szerintem jot toltottem le
2012. szept. 15. 18:45
3/8 anonim válasza:
Van, amikor kifejezetten csak a driver telepítése után szabad csatlakoztatni a kamerát, mert különben a windows elkezdi feltenni a szerinte alaklmas összetevőket.
4/8 anonim válasza:
Igen, de akkor felszólít, h húzd ki...
6/8 anonim válasza:
Igen, ezt nagyon bírom, amikor egy rendszergazdával egy gimnazista csicska vitatkozik. Nagyon okosnak képzelitek magatokat, mert tudtok minecraftozni?!
7/8 anonim válasza:
Hát, most nem azért, de én a rendszergazdák fölött állok, és még sohasem minecraftoztam... :D
Viszont volt már olyan webcamom és nyomtatóm is, aminél először a drivert kellett feltenni, még hozzádugás és bekapcsolás előtt, különben nem működött és lehetett eltávolítani és elölről kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!