Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » "A rendszer problémát talált,...

"A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt. "? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

BAD_POOl_CALLER

Ha először látja ezt a hibaképernyőt, .... stb. (telefonról hosszú)

Technikai információ:

*** STOP: 0x000000C2 (0x00000007, 0x00000CD4, 0x000F2EBE, 0xE1A31128)

A fizikai memória listázása...

A fizikai memóriakiíratás kész.

További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat.

Ezt a szöveget írja ki a gép, kék háttérrel, többször is.

Tegnap letöltöttem egy mss32.dll file-t, aztán kb. fél óra után elkezdte magát a gép újraindítgatni, csökkentett módban is, aztán egy rakat hibaüzenetet adott ki. Rendszergazdaként bejelentkezve kitöröltem azt a fájlt és úgy tűnt minden ok, működik néha 1 óráig és aztán megint kiadja a fenti szöveget.

Mi lehet a baja? Újra kell telepíteni v meg lehet még javítani?

2012. szept. 15. 12:54
 1/3 A kérdező kommentje:

savedump.exe - belépési pont nem található

Az eljárás belépési pontja (SaferIdentifyLe(kocka?)el) nem található a DLL-ben (ADVAPI32.dll)

Most pl. ezt írja.

2012. szept. 15. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:

na most mégjobb:

STOP: c000021a {Helyrehozhatatlan Rendszerhiba}

A rendszerfolyamat (Windows SubSystem) váratlanul félbeszakadt. Állapot: 0x0000005 (0x7e691fd2 0x00cef090).

A rendszer leállt.

2012. szept. 15. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. szept. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!