Mit javasoltok, most tervezem újrarakni a gépemet win xp vagy win 7 legyen?
Figyelt kérdés
a gép elég régi 3.00 Ghz / 1Gb RAM / 128Mb Ati video2012. szept. 14. 22:34
11/18 anonim válasza:
A "windows7 light" megint valami buherált sz@r lesz. Kiszedtek belőle egy csomó - szerintük nem fontos - dolgot, aztán meg majd mindig leáll a géped és fogalmad nem lesz róla, hogy miért... Már csak ezért se tedd fel. Erre XP...
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, bocsi nem light hanem LITE .. xD
és akkor valószínűleg marad az XP.
2012. szept. 15. 18:54
14/18 algopirin válasza:
chates pooen...smile helyett "xD"
"XP-xd" nekem se esett le elsöre azt hittem valami sufni kiadás :)
15/18 anonim válasza:
XD
VIGYORGÁS LÉÉÉÉÉCÍ SEGITSETEK.
16/18 anonim válasza:
2GB RAM a 64-bites Windows 7-hez kell. A 32-biteshez bőven elég 1GB RAM. Nekem is 1GB RAM van a gépbe,2 magos 3GHz-es procival és 9500GT 512-es DX10-es VGA-val. Simán megy vele a Crysis 2 High-on 30-35 FPS-el V-SYNC nélkül. Szerintem nyugodtan felrakhatod a 32-bites Windows 7 Starter-t.
17/18 anonim válasza:
Az előbb lehagytam hogy nekem is 32-bites Windows 7 van (Ultimate).
18/18 anonim válasza:
Nekem még ez sem megoldás, 1 GB RAM mellett összes 1,60 Ghz procival (igaz, két magú) kipróbáltam. Nagyon lassú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!