Települt ez a Babylon Search nevű átok, a Toolbar már nincs fenn! Már mindent próbáltam a leszedésére, de még mindig ha Új lapot nyitok a Mozilla-ban akkor ez lesz és nem egy üres oldal! Hogy tudom eltüntetni, újratelepítés nélkül?
Próbáltam a mozilla kiegészítőkből való eltüntetést,bővitményből való kiszedését,ott nincs.
Próbáltam a programok eltávolításában,ott sincs.
Próbáltam a keresőbe beírni a about:config és utána az about:blank-ot,minden olyan helyet visszaállítottam ahol a neve szerepelt,de ezeket mindig vissza állította,ha bezárom a mozillát.Az egész gépen nem találom a nevét sehol..
Mi tudok még tenni,mert nagyon idegesít..Itt páran írtátok,hogy sikerült,de a konkrét választ nem írta le senki...
Tudom, hogy sok mindent végigcsináltál már...innentől fogva látni kéne de azt javaslom nézd meg ezt a videót hátha segít.
http://www.youtube.com/watch?v=btszxkCvgAQ
Én is bekaptam ezt a szutykot, de simán le tudtam szedni anno.
Sajna ez sem segített,mert nekem már nincs fenn az eltávolíthatóak között!!
Más egyéb??
..próbáld meg ezzel leszedni, több ötletem nincs így látatlanban hülyeséget meg nem akarnék írni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!