Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A gépem a programok futtatása...

A gépem a programok futtatása közben időközönként kilép az asztalra és az adott programot lerakja a tálcára. Mitől van ez? Mit tegyek, hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mocskos adoba.. mindent tilts le feladatkezelőben
2015. jún. 26. 19:19
 12/14 TheAdam531 válasza:
Sziasztok! Nekem is ez volt a problémám ezért kerestem valamit az interneten mert egyszerűen idegileg felbaszott hogy 2 percenként kidob a játékbóln és most feladatkezelőben bezártam a TWDI vagy milyen TP_LINK es cuccost, és remélem jó lesz. Köszi! :)
2015. dec. 4. 22:53
 13/14 moore válasza:

Ahogy azt az előttem szólók is megírták a Utility-t kell leszedni, de a drivert ne bántsd. mert attól működik a net.

Ha másképp nem megy szedd le az egészet és telepítsd csak a drivert.

2015. dec. 23. 19:23
 14/14 Csabi222222222222222 válasza:
A Programfile ok on belül van egy TP LINK (nemtom mi) utility nevű mappa szt nyissátok meg és ott van egy TWCU alkalmazás azt töröljétek ki oszt elvileg mükszik majd
2016. ápr. 25. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!