Telepítettem a nfs most vantadet. Viszont azt írta ki a gép indításkor, hogy nem futtatható mert a d3dx9. nem található. Na ezt le szerettem volna tölteni, de bárhonnan is szedtem volna le az eset miatt nem tudtam, mert nem engedélyezi! Mit tegyek?
"Akkor ki kell kapcsolni, ez alap MINDEN driver telepítésnél vagy a rendszert érintő fontos részek telepítésénél is."
Bocs, hogy ellentmondok, de ez baromság. Miért kellene kikapcsolni? Simán építhetsz rendszert úgy, hogy feltelepíted az operációs rendszert, majd ezután a vírusirtó és a tűzfal programot. Lefrissíted mid a kettőt és utána telepítesz fel minden programot, legyen az rendszer program, vagy saját használatú program.
De mint ahogy az első hozzászóló is írta telepítsd fel a DirectX gépednek megfelelő változatát. Ha 1-2 éves géped van, és legalább WinXP SP2 (vagy újabb) fut rajta akkor a legújabbat töltsd le a hivatalos oldalról.(és a továbbiakban leírtakkal ne foglalkozz)
Ha viszont régebbi akkor nem biztos, hogy támogatja a legújabbat. Itt találsz DirectX9-et és régebbieket :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!