Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha megváltoztatom az MSN...

Ha megváltoztatom az MSN címemet (tehát nem új címet csinálok) akkor a partnereimnek kiírja megint, hogy felvettem partnerek közé?

Figyelt kérdés
2008. máj. 15. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy fix címet mégis hogy akarnál megváltoztatni? Mert jelen tudásom szerint nem lehet; innentől kezdve meg a kérdésed is értelmetlen.
2008. máj. 15. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól tudod e-mail címet nem lehet megváltoztatni, csak újat csinálni.
2008. máj. 15. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Az msn címet megváltoztatni nem lehet. A telefonszámodat sem változtathatod meg, amikor a kedved tartja, csak ha újat kérsz. Nem értem a kérdést. Nem a névre gondoltál?
2008. máj. 15. 18:03
 4/11 A kérdező kommentje:
itt meglehet változtatni miután bejelentkeztem, ha nem hotmail-es a címem: [link] - erre vonatkozik a kérdés
2008. máj. 15. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Megnéztem az oldalt. Itt SEM lehet megváltoztatni. Nem lehet sehogy sem, az MSN cím az egy fix dolog, akármi is a cím végződése. Max csinálhatsz újat, vagy többet amibe feéváltva jelentkezel be...
2008. máj. 15. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Az MSN címet meg lehet változtatni :)

Egy esetben nem tudod, az pedig az, ha az MSN fiók regisztrálásakor készítetted el. Tehát ha hotmailos a címed.

Viszont minden más címet meg tudsz változtatni.

2008. máj. 15. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor újra fel kell venned a partnereket, mint ahogy először is csinátad.
2008. máj. 15. 23:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem kell a partnereket újra felvenni. Kb. tíz perc alatt az összes MSN-szerver befrissíti az adatokat, és a partnereknél - minden beavatkozás nélkül - már az új e-mail cím fog látszani.

Amit elveszít: az a messenger programban lévő saját hangulatjelek - mert a program "új profilként" fogja kezelni. De az összes partnerinformáció megmarad, és a partnerek is az új e-mail címet fogják látni pár percen belül.

[Az e-mail cserét követően, ha bejelentkezel, akkor minden partnered "elérhetetlen" lesz. Ekkor kell várni kb. tíz percet, és újra be kell jelentkezni, ekkortól már viszont minden "jó" lesz.]

De ismét mondom, csak akkor, ha nem @live.com vagy @hotmail.com a regisztrált mailcím. Azokat nem lehet megváltoztatni.

2008. máj. 16. 04:01
 9/11 anonim ***** válasza:
nah akk hogy kell?
2009. márc. 18. 20:43
 10/11 anonim válasza:

Hogyne lehetne én már változtattam meg!

[link]

Ennyi! Magyar nyelvű, egyértelmű! Az e-mail címedet kell megváltoztatni és azzal változik az MSN cím is! ;)

2010. jún. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!