Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem menti el a cod4 a változás...

Xy21xy kérdése:

Nem menti el a cod4 a változásokat. Valaki help?

Figyelt kérdés
Szóval fent vok egy szerveren xy a nevem átírom valami másra lelépek és ha vissza lépek akkor megint xy a nevem nem pedig az amit korábban beírtam szóval nem írja felül a cfg file-t ha én manuálisan felül írom sem számít. Próbáltam csinálni új profilt és bele tettem a cfg-m de úgyan úgy nem tudtam felülírni. Újratelepítettem a gamet és új profilba megpróbáltam csak simán bele tenni a cfg-m úgy sem lett jó majd megpróbáltam megint újra telepíteni és nem szimplán beletettem a cfg-m hanem /exec-el tettem bele h egy új cfg-t hozzom létre de mind hiába ugyan úgy nem ment rá. PLS VALAKI HELP!!!
2012. szept. 13. 18:07
 1/1 kukori17 válasza:
Nyisd meg a cfg-t w.padal mast keresd ki azt a xy-t és maga a cfg ben ird át ne a játékba.. ha beirtad elmented..és ha minden igaz..az marad a neved amit be irtál
2012. okt. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!