Te váltani fogsz Windows 8-ra miután megjelenik?
Figyelt kérdés
Miért ige ? Miért nem ?2012. szept. 12. 09:49
11/19 anonim válasza:
11 éves monitort is lehet érintésérzékennyé tenni egy monitor elé szerelt ernyővel - persze ez elég perverz dolog, de meg lehet csinálni :D
13/19 A kérdező kommentje:
és akkor gondlom nem kéne billentyűzet... Szerintem elég szar lenne a monitort tapogatni állandóan.
2012. szept. 13. 14:28
14/19 anonim válasza:
én most ezt használóm és @ volt amikor nem tudtam ki kapcsolni a gépemet egy 2 óra kelet még rájöttem hogy váltok e nem hiszem ez után a második hdd re mac osx fog kerülni
15/19 anonim válasza:
nem fogok váltani, tovább fogom használni az XP-t
16/19 A kérdező kommentje:
Én meg win7-et :D
2012. szept. 13. 18:47
17/19 anonim válasza:
Én biztos hogy felteszem mert egyedül a játékok kompatibilitássával van még gond de amúgy is Xbox-on játszok, tehát nem lesz gondom a játékokkal. Amúgy tényleg igaz hogy a Microsoft ki akarja cserélni az egeret touch-ra vagy kinectre. És az is igaz hogy egerrél nem az igazi a Win8 de kincttel már nagyon vagány. Szerintem megéri feltenni.
18/19 anonim válasza:
19/19 Valor válasza:
Az elmúlt egy évben használtam éles rendszeren elsődleges oprendszerként a Windows 8 össze fejlesztői változatát (Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview, és a 9200-es végleges, amit a jelenleg is használok az összes laptopon és desktop rendszeren), és azt kell hogy mondjam, messze jobb, mint az elődje. Az átlagfelhasználónak csak a startscreen (modernUI) az újdonság, de a motorháztető alatt rengeteg fejlesztés / optimalizáció van, márcsak ezekért megéri váltani. Egyébként relatíve olcsón hozzá lehet jutni most frissítési akcióban (ha van XP, Vista, Win7 licenszed, akkor kb 9000Ft-ért kapsz egy Win8-at).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!