Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen tervező programmal...

Milyen tervező programmal érdemes próbálkozni, megtanulni?

Figyelt kérdés
Eddig Inventort használtam, és a munkám során használom, de szeretnék még mellé tanulni más programot is.

2012. szept. 11. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ez így elég tág kérdés nem gondolod? tervező program... mit tervez? programot? akkor java vagy c++, modellt és animációt? akkor 3ds max vagy nem értem
2012. szept. 11. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:

3D-s tervező programra gondoltam, írtam is hogy az Inventort használom. Elnézést ha nem voltam egyértelmű.

Alkatrészek, modellek, tervezését rajzolását szeretném. Hallottam a Catia, SolidEdge, SolidWorks, programokról még. Ilyen programokra gondoltam.

2012. szept. 11. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
cinema 4d
2012. szept. 12. 01:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha baromi egyszerű kell akkor google sketchup, vagy a pro desktop. Ezek egyszerűen kezelhetőek és egyszerűen tanulhatóak, nem a legprofibbak, de ha csak úgy passióból szeretnél ilyeneket csinálni ezek jók.
2012. szept. 12. 07:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha vérprofi program kell, akkor Catia vagy Pro/Engineer, esetleg a SolidWorks. Én most a Solidot tanulom az Inventor mellé, aztán majd jöhet valamelyik a Catia-ProE párosból.
2012. szept. 17. 23:21
 6/8 anonim válasza:
Gépészmérnökként azt mondom, hogy a Catia. Annyi autó és repülőgépgyár nem tévedhet. :) De hogy legyen sikerélményed, szerintem először próbálkozz SolidWorks-el, azzal is lehet csodákat művelni, viszont átláthatóbb, könnyebben kezelhető szerintem.
2012. okt. 1. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha a SolidWorks mellett döntesz, sokat fogsz anyázni így Inventorozás után;) Vagyis nekem pl Inventor után kegyetlenül átláthatatlan volt a SW..
2012. nov. 16. 02:14
 8/8 anonim válasza:
Ha modellezni akarsz akkor 3ds max-ot tudom ajánlani
2013. ápr. 1. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!