A videó kártyámhoz mindegy milyen drivert töltök le?
AMD honlapjáról töltsd le Driver -t.
Windows-od pontosan milyen?
XP, Vista, 7, netán más szóval annak megfelelöt kell és bit jére is figyelni kell
32 bit, 64 bit.
windows 7 van.
Igen már letöltöttem már onnan is a legfrissebbet, de ez sem segitet. Szerintem valami régebbi fajta illesztőprogram kellene hozzá. Most letöltötem elvileg egy régebbit és azzal kevesebbszer fagy le mint az újabbakkal. Eszközkezelőben azt írja ki a videkártyámra h AMD Radeon HD 5500 Series. Amikor meg nincs rajta illesztőprogram akkor tökéletes müködik, viszont játszani nem tudok rajta.
Aham
Béta drivert is kiprobáltad már? hátha... (legújabbra gondolok)
ha az sem akkor sajnos valami hardvered vagy egyéb szoftveres gubanc van amit mesziröl nem lehet megoldani és ha nincs pénzed akkor közelröl sem
persze szoftveres gubancot megoldhatod magad is vagy ismerös aki ért hozá
persze az sem könyü
(én hardveres hibára tippelek sajnos, ami költségeket is vonhat maga után)
Azt is probáltam már.
Van rá garanciám. 2 hónapja vettem. Azért köszönöm, hogy probáltál segiteni. Hát ha valaki majd küld valami okos linket ami tuti jó lesz a videókarimank.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!