Windows 8 preview. Mi a véleményetek róla?
Szerintem rettentő csapongó rendszer lett. A Metro UI és a hagyományos desktop egyáltalán nem dolgozik együtt, nekem úgy tűnik teljesen egymástól függetlenül vannak csak sokszor. A beállítások is szanaszét vannak szórva.
Mindegyiknek saját gesztusai, szabályai, sőt programjai vannak!
Szerintetek ez már a végleges változat?
Biztos nem.
èn is teszteltem.sok jót nem tudok mondani. ez nem fogja megválttoztatni a pc világot. kellett valami újat dobni a piacra hát dobtak
figyelj... a Windows 8 eddigi verziói rosszabbak a Vistánál.
Én már kipróbáltam, nekem abszolút de nem jött be. A "csempék" sem, és a beállítások tényleg szana-szétt vannak, én mingyárt visszatettem a jó öreg XP-t
Üdv:H
Én mindig szerettem elébe menni az újnak :) és már régóta foglalkoztatott milyen lesz a windows 8 de most kicsit megtorpantam. A win7et nagyon könnyen abszolváltam. Sőt. Már az első héten megszerettem. A windows 8-at is tudnám szeretni, de az a fajta lebutítás amit véghez vittek rajta már kicsit sok. Ez egy gyermeteg felület így ami a mobil világra emlékeztet. De ki akarja a mobilja kijelzőjét egy az egyben átültetni egy óriásmponitorra? Elhiszem hogy az alkalamzásokon van a hangsúly de pl jelenleg mikor ezt a sort írom 4 emberrel chatelek egy IM kliensen ami összefog több mint 6 különböző webfelületet, látom a hálózati kapcsolaton állapotát, a laptopom energiáját, az időt és a dátumot napra pontosan, a használt nyelvet, az épen futó alkalmazásokat a hangerőt és mindezek mellé mindenről azonnal tudok kérni részletes információt vagy a főbeállítás panelre ugorva mindent irányíthatok.
Maga az amit a háttérfolyamatokkal csináltak nekem nagyon tetszik de az UI-val képtelen vagyok együtt "élni". Nagyon hiányzik az a fajta stabil központi sáv amin mindent láthatok nagyvonalakban ami a gépen pillanatnyilag történik és ez mellé elérhetek azonnal minden opciót. Rengeteg a felseleges kihasználatlan felület, az "pocsékolása" a helynek.
Túl sokat faragtak le. Már már komolyabb feladatokra nem is alkalmas.
Szerintem az eddigi legjobb Windows, nem akarom ragozni, egyszerűen élvezem használni. A felület is tetszik.
Metrót meg kell szokni, de utána nagyon kézreáll, pedig sima desktop PC-n használom. Semmi hátránya nincs, sőt..!
Mindehhez persze szükségeltetik egy minimális szintű alkalmazkodóképesség és egy kis intelligencia is, hogy túllépjünk a Start gomb hiányán.
IGen erre voltam kíváncsi :) Örülök hogy itt vagy. NA Szóval: a startgombot leszarom. De! Hogy tudtad abszolválni magadat a két desktopon amik egymás mellett párhuzamosan futnak de nem egymással együtt.
Ez tényleg érdekel. Te hogy látod?
Ilyenekkel hogy valamit ne találtam volna meg nem volt gondom. Egyszerűen csak körülményesnek tartok rajta feladatokat elintézni egy bármilyen másik (!!) rendszerhez képes ennek pedig egyértelműen az az oka hogy a Metro felület és a hagyományos felület külön van szedve és nincs közöttük más kapcsolat mint, hogy egyikből a másikba váltasz.
Ahogy több népszerű blogger is megfogalmazta: "el kéne dönteni hogy melyik legyen". Egyet kell értsek.
Remélem a hivatalos megjelenésig eldöntik :D
Mellesleg nagyon WinPhone7 szaga van. De megvoltam a 3.1 az NT és a Vista nélkül is remekül a Windows váltások között. Amit a "motorháztető" alatt műveltek az előtt viszont le a kalappal. Nagyon jó irányba halad a rendszer :), már csak a felületet kell megregulázni fölé.
Csevegés. Nézünk egy filmet, valaki rámír msn-en. Mindennapos eset.
Windows 8!
Fent bejön a kis ablak az üzenettel. Ok válaszolunk...
Ráklikkelsz és a film már megy is le a búsba a háttérbe. Helyette kapom az arcomba teljes képernyőn a teljes chatablakot, pertnerekkel meg minden búbánattal... :S
Jézusom. Ez kinek a fejéből pattant ki.
Igen van amikor szeretem így látni de ez ritka. Amit meg lehet oldani egy 200x450 es ablakocskában azt miért kell teljes képernyőre erőltetni? 2013-ban???
Ugyanígy vagyok az időjárással is meg a többi hópeleblanccal. Egyszerűen minden full képernyőre reppen ki azonnal.
Kb a negyedik program felrakása után a boot idő a sokszorosára esik vissza :D. Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!