Torrentnek csak az egyik mappáját kezdtem tölteni. De szeretnék egy másik mappát is indítani. Hogyan oldható meg, miközben tart az első anyag letöltése?
Figyelt kérdés
UTorrentet használok, hiába nyitom meg a torrentet, nem jön be az az ablak, ahol kijelölhetem a mappa letöltését. Kérdezi:"Betöltsem abból a trackert"...aztán semmi...2009. júl. 29. 21:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem megpróbálod leszedni máshonnan(ha csak nem ilyen speciális magyar nyelvű stb... ) s azt elinditod...
2.variáció: megvárod amig lejön az első mappa és utána megnyitod:)
2/7 anonim válasza:
Lent Fájlok fülön a prioritást khagyásról normálra állítod.
3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan hol van priorítás állítása? Sorry, de nem találom?
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 29. 22:40
4/7 anonim válasza:
Szerintem ők nem értik,mire gondolsz.
Töröld a torrentet,majd látogasd meg újra az oldalt,ahol találtad.Nyisd meg újra,és most már jelöld ki mind a két mappát.Nem kell aggódnod,nem vész el,amit eddig letöltöttél,fel fogja ismerni a kliens,hogy neked mely szeletek vannak már meg.
5/7 anonim válasza:
Azok a fájlok, amelyeket nem jelölted ki letöltendőknek, kihagyás a prioritásuk. Ha normálra állítod, elindul a letöltésük.
6/7 anonim válasza:
Jelöld ki a listában aminek a további részeit szeretnéd letölteni! Az ablak alján láthatsz füleket. Lesz egy fájlok, állományok, vagy vmi hasonló nevű fül (nekem angol van). Itt látható a file-lista. Minden file-nak van egy prioritás tulajdonsága. Jelöld ki az a sort, amit mégis le szeretnél tölteni, és állítsd át a prioritását mondjuk normálra, az az alapértelmezés (de állíthatod alacsonyra, vagy magasra, ez már rajtad múlik). Ha emlékeim nem csalnak, ez mappák esetén is hasonlóképp működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül megtaláltam a prioritást. Törlést, újraindítást is megpróbálom.
2009. júl. 30. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!