Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit telepitsek XP-t vagy...

Mit telepitsek XP-t vagy Win7et fujitsu amilo li 1703 notebookra?

Figyelt kérdés

nagyon régi a gép és tudom a legrosszabb minőség.még huznom kellene egy darabig.HOZZÁÉRTŐ szedte szét és takaritotta-ami mint mindenki tudja régi gépnél többet árthat-és win 7 et tett fel mondva jobb szebb-

nos ez a jobb szebb nem érdekel addig még egy öskori xp amit én tettem fel gyorsabb volt.és nem irt olyanokat ki 3 parancs után hogy system not found

#telepítés #Windows 7 #XP #fujitsu siemens amilo li 1703
2012. szept. 9. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd vissza az Xp-t. Ilyen régi gépre nem igazán való Win 7.
2012. szept. 9. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a gyártó oldalán csak Vista driverek vannak, ha úgy érzed lassú a Win7, megpróbálhatod az XP-t, ha minden eszközt sikerül működésre bírni(driverek miatt), a sebességgel nem lesz gond, esetleg Vista sp1. Tudom senki nem szereti, de hátha jó lesz, ha már az a támogatott rendszer.
2012. szept. 9. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

elötte xp volt rajta..konyhanyelven értek a géphez de ujratettem lehet hiányzott valami nem tudom de kép volt normális volt nem hullámos hang volt nem akadt nem lassult be.lehet hogy tört windows volt de ment és virus miatt halt be..nem mert alaplapos..ezért nem értem.ja

és nem indul a telepités cdröl edig indult most nem.ujra probálkozom:(köszönöm a válaszokat

2012. szept. 9. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is xp-t javasolnék, a driverekre pedig a Driver Genius nevű progit. Nekem eddig xp alatt és w7 alatt is leszedte az összeset.
2012. szept. 10. 19:19
 5/5 anonim válasza:
sziasztok. mejik driverel lehet felrakni a battery telepitö programját?
2014. aug. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!