Honnan tölthetem le?
Eszköz:
Név: SoundMAX HD Audio O
Eszközazonosító: HDAUDIO\FUNC_01VEN_11D4DEV__1986SUBSYS_1
Gyorsítóazonosító: 65535
Termékazonosító: 65535
Típus WDM
Alapértelmezett eszköz: Igen
----
Illesztőprogramok
Név: ADIHdAud.sys
Verzió: 5.10.0001.4151 (angol)
Dátum: 2005.10.05. 18:21:10
WHQL embléma n/a
Egyéb fájlok:
Terjesztő: AnalogDevices
-----------------
Azthiszem ezek a hangkártya adataim és az lenne a gond hogy a játékokban súgást hallok.
PL: Dungeon keeperben van beszéd hang meg minden de egyszerűen élvezhetetlenül hangos súgás szűrődik be a jétékba.Haverom is meglepődött amikor TS en át hallota ezt a zajt.
Assassin Creed 1 nél is olyan gond van hogy nincs meg minden hang. PL: Az ugrások és lépteim hangját nem hallom egyáltalán.(Súgás itt is előfordult)
Resident evil 5: van hogy súg van hogy nem de ez indításkor kiderül.
-----------
Arra gyanakszom hogy a hangkártya driverem régi vagy valami hasonló.Esetleg ha tudna valaki segíteni Linkel vagy bármilyen javaslattal az jó lenne.
Hangkártya drivert se tudom hogy honnan kéne letöltenem.
Azoknak semmi bajuk ráadásul headsetem van.
És minden más rendesen megy csak van jó pár játék aminél nincs hang (Assassin creed) és van ahol recsegő zúgás van a hangok helyett. A te állításod szerintem lehetetlen mert már régóta fent áll a probléma és már elég sok fülest használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!