Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tölthetem le?

Honnan tölthetem le?

Figyelt kérdés

Eszköz:

Név: SoundMAX HD Audio O

Eszközazonosító: HDAUDIO\FUNC_01VEN_11D4DEV__1986SUBSYS_1

Gyorsítóazonosító: 65535

Termékazonosító: 65535

Típus WDM

Alapértelmezett eszköz: Igen

----

Illesztőprogramok

Név: ADIHdAud.sys

Verzió: 5.10.0001.4151 (angol)

Dátum: 2005.10.05. 18:21:10

WHQL embléma n/a

Egyéb fájlok:

Terjesztő: AnalogDevices

-----------------

Azthiszem ezek a hangkártya adataim és az lenne a gond hogy a játékokban súgást hallok.

PL: Dungeon keeperben van beszéd hang meg minden de egyszerűen élvezhetetlenül hangos súgás szűrődik be a jétékba.Haverom is meglepődött amikor TS en át hallota ezt a zajt.

Assassin Creed 1 nél is olyan gond van hogy nincs meg minden hang. PL: Az ugrások és lépteim hangját nem hallom egyáltalán.(Súgás itt is előfordult)

Resident evil 5: van hogy súg van hogy nem de ez indításkor kiderül.

-----------

Arra gyanakszom hogy a hangkártya driverem régi vagy valami hasonló.Esetleg ha tudna valaki segíteni Linkel vagy bármilyen javaslattal az jó lenne.

Hangkártya drivert se tudom hogy honnan kéne letöltenem.

2012. szept. 9. 16:44
 1/5 Tom Benko ***** válasza:
Én inkább arra gyanakszom, hogy sikerült a hangszórókkal egy minirádiót építened, és a súgás valamelyik környékbeli erősítésű rádió adása. Ezen a driver nem fog segíteni. Első körben próbáld kicsit a vezetékeket meg a hangszórókat átrendezni.
2012. szept. 9. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Azoknak semmi bajuk ráadásul headsetem van.

És minden más rendesen megy csak van jó pár játék aminél nincs hang (Assassin creed) és van ahol recsegő zúgás van a hangok helyett. A te állításod szerintem lehetetlen mert már régóta fent áll a probléma és már elég sok fülest használtam.

2012. szept. 9. 19:53
 3/5 Tom Benko ***** válasza:
Az nem lényeg, nekem hangszóróval, fülessel bejött a tótok adása. De ha csak egyes programoknál tapasztalod ezt, akkor lehet, hogy a kérdéses programok beállításainak kellene utánanézni. Ha meg minden programnál előjön, akkor lehet driverhiba vagy rádió. Utóbbit könnyebb kiszűrni, adjál neki gyenge jelet, és vedd fel teljesen a hangerőt. Ha ilyenkor sistergés, vagy még inkább világos, emberi beszéd/zene szól, akkor feltaláltad a rádiót. :) Ha ez megvan, akkor lehet a driverrel szórakozni, ezt főleg a gyártó honlapján lehet beszerezni, de a Google is rengeteg találatot ad.
2012. szept. 10. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:
csak eggyes jatekoknal nincs hang vagy hianyos esetleg a legrosszab esetben van a szornyu recseges.De jatek kozben csak a jatek recseg amikor bejon egy kis video a jatekon belul akkor az normalis.Linket mrg azert kertem mert felek h virusosat szedek le.Persze en is tudok keresni csak hatha eltudom kerulni a kockazatokat es epp valami tapasztalt ember valaszol. Elnezest az irasert.
2012. szept. 11. 14:42
 5/5 Tom Benko ***** válasza:
Akkor inkább a játékok telepítését és beállításait kellene elôször megvizsgálni. És drivert a gyártótól, tuti tiszta.
2012. szept. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!