Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sniper Elite v2 hibát mivel...

Imotep1526 kérdése:

Sniper Elite v2 hibát mivel háríthatom el?

Figyelt kérdés
felraktam a játékot és a "mittelwerk facility" nevű pályánál a MAP bizonyos pontjánál megáll a játék. Aztán a win7 bezárja. Mindig ugyanazon a ponton. 3 bombát lerakom és kéne továbbmenni a mapon, de lefagy.

2012. szept. 6. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:

Bóvebben:

3. mision

Aktuális Feladat: Locate Schwagner's Office

Kép:

Ahogy a rakéta faránál lévő folyosóra ránézek, kifagy a kép, megáll és utána a játék automatikusan kilép hibaüzenetek nélkül.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. szept. 6. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a játékkal van a baj. Szimplán hibás vagy hogy mondjam. Töltsd le a torrent-kereso.(nem írhatom ki a linket egybe!:D) hu-ról! Nekem onnan van meg és semmi baja nincs!(Azt töltsd egyértelműen amin a legtöbb a seeder!)
2012. szept. 6. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Épp azon vagyok, bár nem onnan, de egy másik verziót töltök éppen és remélem így menni fog, ami kellemetlenebb, hogy a mentésem odaveszik, mert ezen hiba után a mentést kimentettem, de újratelepítés után sajna nem működött vele.
2012. szept. 6. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Újratelepítés után ugyanaz a dolog, csak már továbbjutottam egy betöltős videóig és azt sem játssza le és feketeség után kékhalált ad be. Sztem ez a VGA utálja ezt a játékot. :S Ötlet? A mentést a régit használtam, de az gondolom nem okozhat problémát..
2012. szept. 8. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Op rendszered milyen és mióta van rajta?

Gépigény megvan biztosan?

2012. szept. 8. 21:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Gépigény megvan, 64 bites Win7 Ultimate.

AMD athlon processzor 6000+ két magos.

Radeon HD 2600XT VGA.

3 Gb ram.

Két helyről is leszedtem a játékot. Elsőként kifagyott az adott pályán, újraraktam a win7-et, letöröltem a mentést is és újraraktam a játékot az elsőt amit letöltöttem. Ugyanaddig jutottam vele. Ott ugyanúgy kiagyott. Aztán valahogy tovább tudtam menni, hogy csak a földet néztem és eljutottam egy valószínűleg videóig, amit el is mentett, de nekem csak fekete képernyő volt, bezárta a játékot.

Ezután töltöttem le máshonnan, de a mentést meghagytam. A mentést fel is ismerte, de csak a fekete képernyőt adja, ami már egyenesen kékhalált okoz. :D

Most újraraktam a windowst megint. Nem tudom belefogjak-e újra kijátszani és eljutva a 3. mission-ig megnézzem-e, hogy mit csinál.

Maga a régi mentés okozhatta hogy másik helyről töltve is offolja a gépet?

2012. szept. 9. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a régi mentést...Mondhatni kezd új lappal az egészet.:D
2012. szept. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!