Sniper Elite v2 hibát mivel háríthatom el?
Bóvebben:
3. mision
Aktuális Feladat: Locate Schwagner's Office
Kép:
Ahogy a rakéta faránál lévő folyosóra ránézek, kifagy a kép, megáll és utána a játék automatikusan kilép hibaüzenetek nélkül.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Op rendszered milyen és mióta van rajta?
Gépigény megvan biztosan?
Gépigény megvan, 64 bites Win7 Ultimate.
AMD athlon processzor 6000+ két magos.
Radeon HD 2600XT VGA.
3 Gb ram.
Két helyről is leszedtem a játékot. Elsőként kifagyott az adott pályán, újraraktam a win7-et, letöröltem a mentést is és újraraktam a játékot az elsőt amit letöltöttem. Ugyanaddig jutottam vele. Ott ugyanúgy kiagyott. Aztán valahogy tovább tudtam menni, hogy csak a földet néztem és eljutottam egy valószínűleg videóig, amit el is mentett, de nekem csak fekete képernyő volt, bezárta a játékot.
Ezután töltöttem le máshonnan, de a mentést meghagytam. A mentést fel is ismerte, de csak a fekete képernyőt adja, ami már egyenesen kékhalált okoz. :D
Most újraraktam a windowst megint. Nem tudom belefogjak-e újra kijátszani és eljutva a 3. mission-ig megnézzem-e, hogy mit csinál.
Maga a régi mentés okozhatta hogy másik helyről töltve is offolja a gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!