Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom alapértelmezett...

Condor68 kérdése:

Hogyan tudom alapértelmezett keresőnek visszaállítani a google-t az AVG helyett?

Figyelt kérdés
Frissítéskor sajnos nem figyeltem és beállítottam az AVG-t alapértelmezett keresőnek. Ha új lapot nyitok meg az eddigi google helyett már az jelenik meg. Próbáltam a beállítások menü alatt, ott elvileg a google van mégis az AVG ugrik fel. Próbáltam a gépen az internet beállításokban, de nem hagyja magát az AVG megváltoztani.
2012. szept. 5. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
firefox böngészőbe-eszközök-beállítások általános-kezdőlaphoz beírod a google-t chromba-csavarkulcs-beállítások-keresés és ott be tudod állítani
2012. szept. 5. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom.
2012. szept. 5. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

címsorba beírod, hogy about:config

Ott a keresőbe beírod hogy search és megnézed mi a helyzet.

A vastagított betűk azok módosított értékek, ha ezek alatt van az "avg", akkor a jobb klikk visszaállítással megoldhatod.

Ha alapértelmezetten van az "avg", akkor javítsd az értékeket, pl.:

keyword.URL; [link]

browser.search.defaultenginename;Google

browser.search.order.1;Google

browser.search.searchEnginesURL; [link]

A pontvesszőig tart az oszlop, értelemszerűen, az utána jövő az érték, azt másold be - de látni fogod.

Ha így működik, akkor jó, ha még mindig nem, akkor a többi értéknnél is kell keresgélni.

2012. szept. 6. 16:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez aztán a profi válasz!!!!

Már csinálom is.

Köszönöm mégegyszer!

2012. szept. 8. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

igazán nincs mit.

Nem saját kútfőből meregettem. kicsit google-ztam és már nekem is segített ez a leírás :)

2012. szept. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!