Jó ha így csinálom? (LENT)
Figyelt kérdés
Windows 7 Ultimate rendszert szeretnék a gépemre újrahúzni ISO fileba szedtem le viszont nekem nem működik ez a BurnIso meg egyéb cuccos jó ha beolvasom az ISO-t daemon toolsal és a fájlokat Neroval sima data DVDbe írom ki? Köszi előre is2012. szept. 4. 19:26
1/6 sarki válasza:
nem nem jo mivel rendszerindito (boot) cd kent kellmegirni, ha igy csinalod nem leszel kepes bootolni csak ugy tudod ujratenni ha elinditod a gepet es setup de igy nem leszel kepes formatalni. Ajanlom a POWERISO programot amivel egyszeruen irhatsz windows cd t lemezkepfajlbol biztos rajosz hogy BURN kivalasztod az isot beallitod 4x sebessegre es jo is lesz
2/6 anonim válasza:
Ha van nero-d, akkor egyszerűen csak kitallózod és megnyitod az isot, és már írod is ki lemezre! Minek bonyolítanád?!
3/6 anonim válasza:
" rendszerindito (boot) cd kent kellmegirni,"
Az igaz, hogy a NERO-nak is van ilyen funkciója, de ide felesleges, mert ez az ISO eleve rendszerindító bootCD. Ebből már nem kell azt csinálni. CD kép lemezre írása és annyi. Tényleg felesleges bonyolítani...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek úgy csinálom ahogy leírtam ha tévedek hivatalosan bocsánatot kérek az elsőtől.:)
2012. szept. 4. 20:10
5/6 anonim válasza:
ahogy TE leírtad, úgy nem jó. Felejtsd el ezt a kimásolós sima DVD írós dolgot. Jó ahogy az első írja, csak egyszerűbb ahogy a többiek írták...
6/6 sarki válasza:
amugy szerintem cseppet sem bonyolult ket lepes az egesz power isoval de igaz van mas modszer is en ezt szoktam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!