Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért állítódik el a Win7 téma?

Makikaa kérdése:

Miért állítódik el a Win7 téma?

Figyelt kérdés

Asus laptopról van szó. Tudni kell róla, hogy tele van asus progikkal. Pl. egy energiafelhasználás állító minialk. is, ahol többek között max. teljesítményre és energiatakarékosra is be lehet állítani.

A probléma, hogy a módok változtatásánál(utóbbi kettő cserélgetése közben) változik együtt a téma is. Miközben 1 napja még klappul működött, és nem cserélgette, simán tudtam módot változtatni. Próbáltam beállítani mindenhol ugyan azt a témát, de folyamatosan visszaállítja.

További problémát képez az, hogy az ablakszínt hiába változtatom, a tálca színe és minden ugyan úgy marad.

Világ életemben XP-s voltam(Win7-hez kevésbé értek), ilyen önmagától változások XP-n akkor történtek, ha sérült az OP-rendszer.

Várom a válaszokat, előre is köszi!

2012. szept. 4. 16:22
 1/1 friccy válasza:
választ egy kisseb grafikájú,sötétebb képet hogy azzal is takarékoskodjon ennyi!!! ha meg nem akk nem tudom!
2012. szept. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!