Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám a media player...

Hogy tudnám a media player classic-ot alapértelmezetté tenni?

Figyelt kérdés

mindenek előtt leszögezném hogy egyáltalán nem értek a számítógéphez, ne bántsatok ezért pls :)

volt egy elég nagy probléma a gépen, újra kellett telepíttetnem azóta minden rendben is van, egy dolog kivételével.

eddig media player classic home cinemát használtam filmnézèshez. tudom hogy sokan mondják ilyenkor hogy az sz.r, van sokkal jobb meg sokkal újabb, én kipróbáltam párat, de egyszerűen nekem ez jön be, és ezt szeretném továbbra is használni.

letöltöttem, de csak úgy tudom használni, ha belehúzom az adott filmet. nem tudom beállítani hogy alapértelmezett legyen, ha társítani akarom, azt írja hogy nem win32 alkalmazás. (xp professional van a gépen, ha ez számít)

nem szeretném újra kihívni a szerelőt egy ilyen "apróság" miatt.

tudna valaki megoldást?

2012. szept. 3. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Start- Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései. Kinyílik az ablak, ott egyéni- a legördülő menüben kiválasztod a programot,bejelölöd, majd OK. Azt nem tudom, hogy kell-e restartálni a Windowst, de kiírja gondolom. szia
2012. szept. 3. 21:55
 2/12 A kérdező kommentje:
kipróbáltam amit írtál, az a baj hogy a legördülőben csak a media player 11-et mutatja, arra be is tudom állítani, de a classic-ra nem.
2012. szept. 3. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Jelöld ki a videót amit meg szeretnél nézni, majd jobb klikk és társítás. Itt kiválasztod a media player classic-ot. Ez is egy lehetőség.
2012. szept. 3. 22:25
 4/12 A kérdező kommentje:

eredetileg is így próbáltam, és ilyenkor írja ki hogy nem win32 alkalmazás.

de köszönöm szépen a tippeket, nagyra értékelem! :)

2012. szept. 3. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia, épp most akartam írni, hogy elnéztem a dolgot, hisz írtad, hogy a társítás sem megy. Itt megáll az én tudományom. Tudom, írtad, hogy ezt szeretnéd használni, de én azért ajánlanám a VLC media player-t. Nálam is ez fut, és gond egy szál se. üdv.
2012. szept. 3. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Amúgy jó verziót töltöttél le? Mert amint olvasom a kérdésedben írja, hogy nem win32 alkalmazás.
2012. szept. 3. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

Innen töltsd le, ami fönt van töröld. Ennek mennie kell, kipróbáltam.

2012. szept. 3. 22:50
 8/12 A kérdező kommentje:
több verziót is próbáltam, köztük ezt is
2012. szept. 3. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:
ha ilyen hibák vannak a Windowsban ajánlott újratelepíteni !
2012. szept. 4. 12:43
 10/12 A kérdező kommentje:
éppen újratelepítés után merült fel a probléma
2012. szept. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!