Most valahogy amennyire vártam a win7 annyira nem várom a win8 ti is így vagytok vele?
Sajnos nagyon öncélú jelenleg ez az egész metro elgondolás. Igazából tableten ez a felület még elmenne (ott valószínűleg a desktop rész fog idegesíteni) de a 2560x1600 as felbontású óriásmonitoromon menjenek vele az anyukájuk, nem jó illatú, nemiszerveibe vissza! Valahogy nem egy alakalmazást akarok egyszerre bámulni. Pont azért van hogy kényelmesen telepakolhassam az egészet.
És a probléma itt kezdődik, MErt megmarat ugye a régi desktop is a metro mellett viszont a kettő nem dolgozik együtt, még csak egymás keze alá se nagyon. ami fut az egyiken azt nem látod a másikon. Mindegyiknek külön gesztusai, programjai, parancsai és szabályai vannak.
A Beállításokat is nehéz elérni. Nem egyértelmű többé és egyáltalán nem konzisztens. Kíváncsi lennék akik használják ezekről mit gondolnak.
Szerintem maga az alapötlet jó de valahogy eggyé kéne kovácsolni a kettőt. Nagyon csapongó szétszórt most.
Ez így szerintem nem maradhat a teljes verzióban.
Még semmi sem biztos. NEkem a véleményem hogy ez alaposan át lesz még rendezve mire jön a végleges. Nem tudom elképzelni hogy egy ilyen komoly vállalat mint a microsoft kiadna egy ilyen inkonzisztens rendszert.
Ha mégsem akkro azért elleszünk nélküle amíg jön a windows 9. A vistát is remekül tudtam ignorálni az XP-vel addig amíg megérkezett a windows 7. A microsoft pedig minden jólsikerült rendszere után kiad valami szart. :) valószínűleg ez az MS soron következő hülyegyereke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!