Videókészítés - Miért romlik ennyit a hangminőség?
Figyelt kérdés
Próbáltam egy albumvideót csinálni egy zenekar egyik albumáról, semmi extra, egy képet beraktam és persze a számokat alá, ennyi lett volna az egész. Renderelés után viszont zene helyett valami durva zajt kapok, hallgathatatlan, nagyon recseg, ha egy kis hangot is adok rá. Halkan még hallgatható, de azért mégis jó lenne rájönni, hogy mi is történik. Próbáltam a CyberLink PowerDirector 10-et és a Ulead VideoStudio 10-et is, mindkettőnél szar volt a hangminőség a végén. Mit rontok el? Mert nyilván az én hibám. Az lenne a legjobb, ha valaki részletesen el tudná magyarázni, hogyan is tudom szabályozni, hogy milyen legyen a videó hangjának a minősége mire kész lesz a videófájl. MP3 minden hangfájl. A válaszokat előre is köszönöm.#zene #videó #YouTube #videoszerkesztés #videókészítés #renderelés #adobe premiere cs5 #ulead videostudio 10 #cyberlink powerdirector 10
2012. szept. 1. 21:43
1/3 A kérdező kommentje:
Már Windows Movie Maker 2.6-ot is próbáltam, az eredmény változatlan. Mit rontok el? Kipróbáltam MP3 és WMA formátumú hangfájlokkal egyaránt.
2012. szept. 2. 01:28
2/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott.
2012. szept. 2. 12:56
3/3 LillianS válasza:
Leírnád, hogy hogyan? Ugyanez a problémám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!