Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom megnézni, hogy...

Hogy tudom megnézni, hogy mennyit Watt-ot fogyaszt a gépem?

Figyelt kérdés
Úgytudom progival és online calculatorral is meglehet nézni.szóval ez érdekelne.Így magamtól nemtom mennyit fogyaszt a vga,proci.
2012. szept. 1. 16:17
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

Konkrétan a te géped fogyasztását csak müszerel tudod megnézni

gép konektorát egy müszerbe dugod bele

és így összesen megtudod mikor menyit fogyaszt (alapon, terhelve)

.

névlegesen, elvi adatokat pedig neten tudod megnézni

Processzor és videokártya a fö fogyasztó a gépben

ezeknek TDP jüket maximális fogyasztásukat a gyártók feltüntetik oldalukon

és így tudod körülbelül menyit esszik gép elvben (gyakorlatban csak müszerel mint irtam)

merevlemez, ventik, ledek, alaplap (+memória), optikai meghajtó (dvd)

ezek elenyészöen fogyasztanak 10W alatt böven valami csak 1-2W ot.

TÁP maga is valmenyit fogyaszt de az elenyészö szintén nagyobb többlet fogyasztása csak nagyon nagy teljesítményü tápnak lehet 750... 1000W stb...

persze egy rosszminöségü táp szintén nem jó az is fogyaszthat rengeteget a semmibe...

.

ha leirod hardvereid meg tápegységet (típus) akkor leirhatom mi mennyi

.

az online kalkulátorok igazából használhatatlanok össze vissza vanak betáplálva adatok így nem valósakat irnak

.

Programal fogyasztást nem lehet csak Volt (V) okat megnézni de csak azokat amiket kiir van amelyik hardver nem tudja kiirni menyi volt is van rajta

2012. szept. 1. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz. Asus P5L 1394 ,vtx3d hd6770 , intel p4 650 lga 775 3,40Ghz dual, 2gb ram ,dvd író, winchester,Chieftec GPS-450AA-101A
2012. szept. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!