Gta autó és rablás? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Van az a rablós küldesés ami után be lehet törni házakba a kérdés amikor befejeztem a küldit beparkoltam a raktárba az ajtó becsukódott és csak utána mondta hogy ez kell a betöréshez hogy kell kinyitni a raktárt vagy hogy legyen kocsim kérlek írjátk ke részletessen.2012. aug. 31. 12:20
1/9 anonim válasza:
Nem ott van ahol beparkoltál, a környéken van a házak között:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2576359-a..
3/9 A kérdező kommentje:
mevan és mivel indítsam el a betörést mert maguktól nem jelennek meg a nyilak
2012. aug. 31. 13:14
4/9 anonim válasza:
Este 8-tól tudsz menni betörni, annyi hogy szállj be a kocsiba, megnyomod a caps lockot asszem, ezzel aktiválíódik a küldetés, és csak annyi, hogy megállsz tetszőleges házak előtt és bemész, elemeled a tévé-t, hifit és uzsgyi.
5/9 anonim válasza:
A garázst ahova vinned kell azt mutatni fogja a térkép emlékeim szerint.
6/9 A kérdező kommentje:
nem a caps lock
2012. aug. 31. 14:06
7/9 anonim válasza:
Akkor 2-es gomb elvileg, legalább is a wikipédia ezt írja, sajna nem otthon vagyok, így csak netről tudok informálódni.
8/9 A kérdező kommentje:
ignen az köszi
2012. aug. 31. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!