Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft 2 (illetve 3) mod...

Minecraft 2 (illetve 3) mod összefér egymással?

Figyelt kérdés
Név szerint a clay soldiers, BTW, és a toomany items. Vagy talán ha egy másik oldalról töltök le egy másik jart, akkor lesz 2, egymástól független modolható kliensem? (bocsi a modok terén még új vagyok.)

#Minecraft #mod #Too Many Items #betterthanwolves #claysoldiers
2012. aug. 31. 08:28
 1/3 anonim válasza:
ha jól tudom nem minden kliens modolható, attól függ milyen van neked. a toomany itemset lehet használni másikkal együtt azt tudom. de ha 2 olyan klienst töltesz le ami modolható akko r lesz 2 egymástól független modolható kliensed.
2012. aug. 31. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre kell a ModLoader, de mellesleg a Minecraft ugye Java alapú, és a Java egészen addig engedi az új classokat, amíg azok nem eszik meg a VM-nek adott memóriaméretet. 2 kliensed úgy lehet, hogy módosítod az elérést, mert 2 minecraft.jar az appdata/Roaming/.minecraft/bin mappában elég csúnya errort adna ki, szóval ha módosítod az elérést (nem .minecraft, hanem mondjuk .minecraft2 vagy valami) akkor talán működhet még az is, hogy 2 párhuzamos játékot folytass online, de ez csak érdekesség.
2012. aug. 31. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem, akkor elkezdem :D

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 31. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!