Mik ezek a programok?
Ma elkezdtem kitörölgetni a felesleges programokat mert nagyon lassú lett a gép valamiért de vírust nem talált az avast. Nem tudom mi baja lett a gépnek de nagyon lassú lett :( Nem tudom hogy mik ezek a programok.
A windows-hoz tartoznak? Mert akkor nem törlöm ki
Köszi a választ! :)
azokat a c++ meg net frameworkos dolgokat ne töröld, azok azárt vannak hogy egyébb programok (pl cod4 meg ilyenek) eltudjanak futni
msxml az nemtudom mi
myfreecodec az gondolom kodek pack, azt sem kell törölni
Töredezettségmentesítés, scandisk. Ha már régen telepítetted újra a gépet, gondolkozz újratelepítésben is.
A .NET és a VisualC++ a játékokhoz tartozik, laikus szemmel olyan, mint a directx. (Ebben írták a játékmotorokat). A MyFreeCodec vírus. Remélem, a készítői voltak olyan rendesek, és valódi törlő programot mellékeltek hozzá, nem pedig trójai aktivátort. Az MSXML parser és az SQL sever webserverhez kell. Windows összetevők közül IIS-t törlöd, és ez a kettő nyugodtan lemehet. Szerintem a visualC++-ból és a .NET frameworkből tartsd meg a legújabbat (visszafelé kompatibilis), a többi lemehet.
A net fram újjabb verziói nem tudják a régiek funkcióit!
CSak hogy tudd az avast fogja a géped ,mert minden mozdulatod felügyeli és vizsgálja! A szolgáltatónál lévő szerelők mondják 1,5Megával kisebb sávszélességet mérnek ott ahol ez van! Az AVG-t ajánlom! VAn belőlle free verzió is ami tökéletesen elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!