Tomáto89 kérdése:
Miért váltogat a képernyő felbontásom állandóan? Van egy új dell inspiron 15R laptopom amiben hd graphichs 3000-es intergált videokártya van.
Figyelt kérdés
újratelepítettem a win 7-et a dell hivatalos honlapjáról letöltöttem minden frissítést. de néha netezés közben vagy játék közben a képernyő felbontás megváltozik fekete villogással egybekötve és olyan hangot adva mind amikor bedugok egy usb kulcsot a gépbe. Ezután pár másodperc múlva ugyanígy villogás kíséretében visszavált. Mondanom se kell elég idegesítő tud lenni, valaki találkozott már ilyennel?2012. aug. 30. 11:11
1/2 anonim válasza:
Valószínű leáll a grafikus illesztőprogram, ha ezt telepítés előtt nem csinálta, akkor valamit nem jól csináltál, esetleg az Intel oldaláról egy frissebb vga drivert kellene kipróbálni, eszközkezelőben van sárga felkiáltójel?
2/2 A kérdező kommentje:
letöltöttem az intel oldaláról a legújabb illesztőprogramot, a windowsnak megfelelően, de amikor rákattintok azt írja "a telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítogéphez szerezze be a megfelelőt a gyártótól, csakhogy a dell oldaláról amit leöltöttem amiatt csinálja ezt szerintem
azért köszönöm az ötletet
2012. aug. 30. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!