Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért váltogat a képernyő...

Tomáto89 kérdése:

Miért váltogat a képernyő felbontásom állandóan? Van egy új dell inspiron 15R laptopom amiben hd graphichs 3000-es intergált videokártya van.

Figyelt kérdés
újratelepítettem a win 7-et a dell hivatalos honlapjáról letöltöttem minden frissítést. de néha netezés közben vagy játék közben a képernyő felbontás megváltozik fekete villogással egybekötve és olyan hangot adva mind amikor bedugok egy usb kulcsot a gépbe. Ezután pár másodperc múlva ugyanígy villogás kíséretében visszavált. Mondanom se kell elég idegesítő tud lenni, valaki találkozott már ilyennel?

2012. aug. 30. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű leáll a grafikus illesztőprogram, ha ezt telepítés előtt nem csinálta, akkor valamit nem jól csináltál, esetleg az Intel oldaláról egy frissebb vga drivert kellene kipróbálni, eszközkezelőben van sárga felkiáltójel?
2012. aug. 30. 11:15
 2/2 A kérdező kommentje:

letöltöttem az intel oldaláról a legújabb illesztőprogramot, a windowsnak megfelelően, de amikor rákattintok azt írja "a telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítogéphez szerezze be a megfelelőt a gyártótól, csakhogy a dell oldaláról amit leöltöttem amiatt csinálja ezt szerintem

azért köszönöm az ötletet

2012. aug. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!