Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Darabolt filmhez egy feliratfá...

Darabolt filmhez egy feliratfájl? Hogyan?

Figyelt kérdés
A film 3 db egy órás fájlra van osztva, de csak 1 felirat van hozzá. Hogy lehetne megnézni a filmet felirattal? pl VLC-vel összefűzve vagy nemtom :D Előre is köszi a segítséget!
2012. aug. 29. 01:59
 1/4 anonim ***** válasza:

SubtitleWorkshop prgram egyberakja a feliratot neked, de nem lesz jó elsőre, a füzéseknél igazitásra van szükség. Amit viszont biztosan nem fogsz megcsinálni ha eddig ezt a programot sem találtad meg.

Egybefüzheted a filmet, bár itt a film a fura. Miért 3db, mekkora egy part, milyen formátum?

2012. aug. 29. 02:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, a bunkózást betudom annak, hogy éjjel 2-kor írtad a választ és már fáradt voltál...

Tehát mégegyszer: a film 3 db 702 MB-os, kb 1 óra 5 perces AVI fájlra van vágva. Ehhez csatoltak mindössze EGY feliratfájlt, aminél az első sor kb. 1 óra 50-kor jelenne meg, ergo semmikor, mert mindhárom fájl rövidebb ennél...

Lenne rá lehetőség, hogy a 3 filmet egyszerre elindítsam egy lejátszóba és megnyissam hozzá a feliratot? Vagy felejtsem el és inkább töltsem le egybe?

Ja és mellékesen, képzeld, ismerem a Subtitle Workshopot, már készítettem benne feliratot párszor...

2012. aug. 29. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes feliratszerkesztésbe belemerülnöd, ha nincs más verzió és ez a film kell. Ha a subtitle workshopig nem jutottál el biztos hogy nem fogsz ebbe belemerülni, akár órákat is pepecselhetsz vele ha nem tökéletesek a film vágások. Most én leirhatom neked, de ez egy oldalnyi info hogy jó legyen, már a felénél legyinteni fogsz, hogy inkább töltök le mást...

Onnan tudhatod hogy terjed normális verzió hogy felirat is van hozzá. 3 cd-re készitve ez szinte biztos hogy valami nem hozzáértő készitette - vagy 4 órás a film, de akkor meg lenne hozzá 3cd-s sub - ehhez senki nem fog feliratot késziteni.

A filmet egyszerüen egybefüzheted, Virtualdubmod-al fél perc. De a feliratot akkor is editálnod kell, mert másfél óránál kezdödik. Ha csak az összes sort kell előrébb tolni SWorkshopal-al ez is fél perc. De ha a vége csúszik akkor jön a pepecselés. Még erre is van benne parancs (első-utolsó sor kezdő és befejező időpont). Ez sem nagy cucc. Na de ha az ember nem centire vágta hanem ráhagyással (ami sanszos gagyi verzió esetén) akkor még ezt is javitanod kell, na ez már biztosan pepecselés.

Na most őszintén mond meg, bele fogsz ebbe merülni? Vagy végigolvastad egyáltalán amit ide leirtam?

2012. aug. 29. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, végigolvastam és felfogtam.

Valószínűleg újra megpróbálom megszerezni egyben a filmet, mert a képminőség sem túl jó. Habár aki letöltötte nekem, biztos morogni fog, hogy már megint nyaggatom...na mindegy, köszi a fáradozásaidat.

2012. aug. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!