Hogy lehet iPhone-ról a képeket a gépre másolni iTunes-al?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 00:01
1/3 A kérdező kommentje:
Meg az iPad-en lévőket. Azt tudom hogy kell gépről a készülékekre de arra nem jöttem még rá hogyan kell visszafelé. Mert gondolom hogy rá lehet tenni a telefonon készült képeket a gépre is,nem?
2012. aug. 29. 00:02
2/3 anonim válasza:
Ha rákötöd a telefont a gépedre akkor fel kell, hogy ismerje, ha megnyitod akkor egy mappát fogsz találni amiből szabadon átmásolhatod a gépedre. A másik még egyszerűbb megoldás az icloud használata. Feltelepíted a gépedre az icloud programot a telefonon beállítod, hogy a képeket szinkronizálja a gépeddel így amikor a telefonnal csinálsz fotókat amint wifi vagy 3g kapcsolat közelébe kerülsz automatikusan elküldi a képeket a számítógépedre.
3/3 Hekren válasza:
annyira feleslegesen túl van bonyolítva az iphone hogy nem igaz...nem azt mondom hogy nehéz hanem ahhoz hogy megcsinálj egy alap műveletet olyan manővereket kell csinálni hogy az már vicces... pl ahhoz hogy egy rohadt csengőhangot beállíts így szinkronizálj, úgy konvertálj anyám meg apám stb... mellesleg nem lehet csak úgy mappába ki be huzogatni mert ahogy felismeri egyből bejön az itunes-e és a sajátgépbe nincs a telónak mappa.. asszem egyszer mintha lett volna mielőtt felraktam az itunes-t de akkor sem lehetett ki be huzogatni, mivel ezért szedtem le az itunes-t... egy fos rakat szar az egész... még jó hogy csak kölcsönbe van ilyen telóm és nem fizettem érte egy fillért sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!