Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki esetleg olyan személyt...

Valaki esetleg olyan személyt tudna ajánlani, aki Team Vieweren, Skypeon vagy bárhol segítene Metin2-es privát szerver készítésben?

Figyelt kérdés
Régóta vágyom már, hogy legyen egy. Most végre mikor nekikezdek mert időm is akad, látom, hogy ez túl bonyolult nekem. 15/l

2012. aug. 27. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos, először is:

Ahhoz hogy jól működjön kell egy szervergép. ezt két féle módon szerezheted meg. 1. A saját géped lehet az, ennek előnye hogy nem kell szervergépet bérelned, hátránya hogy amikor kikapcsolod a szerver is leáll, és mikor megy a szerver másra nem használhatod. 2. megoldás hogy bérelsz egy szervergépet, már van havi 10.000-ért is, de ha olyat szeretnél ami nem laggol 3 mp-ig 1 mp-ként akkor 30.000/hó alatt nem találsz.

2. A játék még mindig nincs ingyen, mert a szerzői jogokat fizetned kell rá, vagy ha nem akkor meg megvárhatod, míg a rendőrség kijön és a bírságot fizetheted.

3.15 évesen suli mellett akarsz egy játék fő adminja lenni, úgy hogy az elkészítés is bonyolult? Akkor mit kezdesz egy esetlegesen felmerülő hibával? Vagy mindig egy vadidegentől akarsz segítséget kérni?

4. A metin egy szar játék. Fogadok, neked is csak azért tetszik mert jobbal nem játszottál. (hogy értsd mért írom ezt: 4 karakterosztály, 4-5 skill kasztonként, lószar cuccos szar küldik, szar grafika, kicsi és kevés map. Fantáziátlan az egész, csak pénzlenyúlásra megy)

Gondold át még egyszer, és ha minimum az 1. 3-at kiküszöbölted (a 4. is ajánlott) akkor nyugodtan vágj neki!

2012. szept. 7. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktatást, értelmes válaszokra számítottam. Segítséget szerettem volna kérni, nem kritikát. Ettől függetlenül ugyan úgy megszeretném csinálni a szervert.
2012. szept. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!