Mi lehet a probléma a játékommal (Sims 3)?
Feltettem a sims 3 alapjátékhoz egy kiegészítőt. Crackeltem és tökéletesen működött, majd amikor egy újabbat próbáltam feltenni már nem indult, és ezt írta ki amikor megnyitottam az indítópanelt: A The sims alapjátékod nem kompatibilis a telepített kiegészítővel. Nem tudom mi lehet a gond, ezt is crackeltem, és egyszerűen nem indul. Gondolkoztam azon is h esetleg nem megfelelő verziójú az alapjátékom. Az alap:1.26.89.013002
Az 1. kiegészítő(Leszáll az éj):6.0.81.009.001
A 2. kiegészítő(Házi kedvencek): 10.0.96.013.001
Próbáltam leszedni patch-eket is, de hiába mert nem lehet telepíteni vmiért...Kérlek titeket hogy segítsetek, suli előtt jó lenne még egyet simsezni. c:
Úgy kell telepíteni, hogy felteszed az alapjátékot, megcrackeled, felteszed a Leszáll az éjt, ezt is megcrackeled, utána a Házi kedvenceket, ezt is crackeled.
DE! Fontos, hogy mikor a kiegészítőket crackeled, akkor a kiegészítők crackjét mindig az alapjáték Game/Bin mappájába kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!