Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 verziok?

Windows 8 verziok?

Figyelt kérdés
Sziasztok az erdekelne engemet hogy megtudnatoke mondani milyen verziok lesznek majd a Windows 8-bol.Lesz-e Windows 8 Home Basic pl ?

2012. aug. 27. 15:02
1 2
 11/17 Zoltann27 ***** válasza:
Hali ,az XP Tény hogy Halhatatlan , még ma is a legjabb rendzserek közé tartozik és ha a 64 Bites XP-Ből lenne magyar és sp3 hozzá akkor tuti a végtelenségis azt használnám , kár hogy 2014-ben lejár az XP támogatása a Microsoft részéről , A Vistával kapcsolatban nekem olyan mintha egy modern Külsővel felszerelt XP Lenne , minden program és játék telepíthető és játszható pont mint annó XP-Én , persze azért vannak hibái!!!! Szerintem azért vannak rossz véleménnyel a Windows Vista Rendszerről , mert jóval tovább készült mint bármelyik oprendszer , és sok Próbaverzió szivárgott ki és terjedt el mint maga a végleges kész Verzió. Én is félve próbáltam ki elöször de de kellemessen csalodtam és azóta is ez fut a gépen
2012. aug. 30. 00:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Gyerekek itt mindenki szidja a Windows 8-at mint a kutyát. Szerintem ez az egyik legjobb rendszer.

Előnyei: A Metro kezelőfelületet használni csodáltaos az egérgörgővel. A Facebook, Email, Massenger szinkronizál tökéletes(Játék közben pár másodperces kis abalkban megjelenik, hogy üzenetet kaptam, ami egyáltalán nem zavaró: ha érdekel rákattintok ha nem akk magátol eltünik). 2giga rammal egyszer sem akadt meg a rendszer.Nem tudom miért de a Windows 8-ba kb ha kétszer mentem bele a vezérlőpultba, míg a win7be és a winxpbe mindenp kerestem valmit mert: magátol elállítodott, feltelepült valami amit nemakrtam, a frissítés elálítot valamit.Ez a win8al soha nem fordul elő.A családbiztonság sokkal jobban elvan készítve: Egy pillanat alatt beállítottam, hogy az öcsém fiókja meddig lehet bejelentkezve, milyen weboldalakat tekinthet meg. Ha már az öcsémnél járunk: Amióta Windows 8-ra váltottam az öcsém(7 éves) egyszer sem kért tőlem segítséget a gép kezeléséhez. Szerintem ez lett az egyik legstabilabb, legfelhasználóbarátabb, és leggyorsabb rendszer.

2012. szept. 1. 00:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: A Gépemben 2 giga ram van és az Assasians Creed Broherhood akadás nélkül max grafikán fut(bár ez a proci érdeme is). Pont mint a Photoshop egy jókis Google Chorme Youtub zenehalgatás mellet(ami igen sok memoriát eszik).
2012. szept. 1. 00:33
 14/17 anonim ***** válasza:
De remélem tudod, hogy még nem is adták ki... Ezek csak szar bétaverziók
2012. szept. 1. 00:41
 15/17 Zoltann27 ***** válasza:
Én még nem is próbáltam a Win 8.at , nem rég fel akartam rakni , de a telepítésik képernyö indításkor elmosódott szar kép volt ugyhogy nem is jutottam tovább mert nem láttam semmit a képből el volt mosodva az egész , nem tudom miért pedig a rendszerkövetelményeknek bőven meg a gépem és még sem tudtam telepíteni , valaki tudja hogy mért van ez????????????????
2012. szept. 1. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:
De kiadták. Én személyszerint a Windows 8 Pro-t használom. És ez teljesverzió.
2012. szept. 1. 22:02
 17/17 anonim válasza:
Nem tudom mért fikázzátok a win 7-et baromi jó.A crysis is jól megy csak biztos a 32 bites rendszerre raktad fel.Más játék is lazán elmegy rajta.
2012. okt. 31. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!