Biost lehet valahogy frissíteni?
Figyelt kérdés
Bocs ha hülyeséget kérdezek :D
BIOS_t hol tudnám frissíteni mert a prototype2 és a Saints row the third játékok kéék halált kapnak indításnál és erre azt a választ kaptam hogy frissítsem a biost.Hol lehet megoldani? és esetleg ez tényleg segíthet??
#bios;frissytés;gép;game;pc;játék
2012. aug. 27. 14:42
11/21 A kérdező kommentje:
és ha frisítem a bios-t a gépről nem veszik el semmi? vagy olyna mintha a windowst raknám újra?
2012. aug. 27. 20:06
12/21 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam megcsinállni de mikor megnyomom az alt+F2-őt nem volt ott olyan hogy bios meg aza sok dolog mint a videóban.Ezt láttam csak : [link]
2012. aug. 28. 10:54
13/21 anonim válasza:
Ennek kell bejönni, átmásoltad pendrive-ra a letöltött kicsomagolt bios-t, .rom kiterjesztése van?
A meghajtókat ott listázza bal oldalon, c , d , e és onnan kell betallózni az új bios-t, kiírhatod cd-re(e meghajtó) is ha nem látja a pendrive-ot, TAb-bal tudsz váltani a meghajtók közt, Enter-rel kiválasztod , page up page down-nal pedig felfelel lefele tudsz lépkedni, B-vel visszalép.
14/21 A kérdező kommentje:
igen ráraktam a pendrivera és .rom kiterjesztése van és előtt az alaplap neve. akkor írjam ki cd-re?
2012. aug. 28. 11:42
15/21 anonim válasza:
Az attól függ melyik meghajtód a pendrive, ha a D: az akkor navigálj rá és keresd meg a bios fájlt, ha nem, akkor a cd meghajtót(E:) felismeri, arról tudod frissíteni.
16/21 anonim válasza:
Esetleg a pendrive-ot formázd Fat-re hátha úgy látni fogja.
17/21 anonim válasza:
Ja én idióta a B AZ BACKUP(menti a jelenlegi bios-t) nem pedig vissza, sorry.
18/21 A kérdező kommentje:
átformáztam FAT -ra a pendrivet ráraktem megint a fájlt de az F: cserélhető meghajtón nem találja a fájlt.hogy lehetne megoldani??
2012. aug. 28. 20:29
19/21 anonim válasza:
BIOS-ból látod a pendrive-ot, de nem találod a bios fájl-t?
Be kell tallózni is kiválasztani, vagy próbáld cd-ről.
20/21 A kérdező kommentje:
pendrivet látja.rányomom a pendrive ra az entert kicsit tölt és kiadja hogy nem talált semmit
2012. aug. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!