Van olyan program ami letörli a gépről a felesleges programokat meg a sok szemetet ami nem kell? Ha igen mi a neve?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 14:23
2/8 anonim válasza:
de azért teljesen ne hidd ám el azt amit az első írt,
ugyanis nincs olyan progi,ami tudja ,hogy melyik neked a felesleges progid és melyik a nem az,
3/8 anonim válasza:
de nagyon is hasznos mert letörli a felesleges fájlokat és begyorsul a pc tőle...........
4/8 anonim válasza:
Ezzel a programmal a fölösleges programokat tudod eltávolítani.
ez pedig törli a sok szemetet, ami netezés közben települ a gépre. Mindkettőt használom, nekem nagyon bevált.
Ha eltávolítod a felesleges programokat, és lefuttatod a Ccleaner-t utána csinálj egy töredezettségmentesítést is.
Mindhárom program tud magyarul. Sok sikert, üdv.
5/8 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni,hogy nekem nod32 vírusirtom van, meg Windows XP erre is telepíthetem ezeket a programokat, nem fog kárt tenni a gépemben?
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Köszönjük, ez nekem is hasznos lesz, ki próbálom ezeket a programokat. Google-ről tévedtem ide, direkt erre kerestem rá google-n hogy program ami törli a felesleges fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!