Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen progival lehet MMORPG...

Milyen progival lehet MMORPG játékot készíteni?

Figyelt kérdés
Olyasmit pl. mint a Metin2 normális válaszokat kérnék.és ahol a progit le lehet tölteni annak a linkjét is másoljátok be lécci.

#programozás #MMORPG #metin2.program
2012. aug. 27. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Jól van, gratulálok.

Egy játék elkészítése nem annyiból áll, hogy letöltesz egy programot, és rányomsz a készítés gombra. Ezeket évekig csinálja többszáz ember...

2012. aug. 27. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha ilyen baromságokat kérdezel, akkor biztos tudtad...
2012. aug. 27. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Attól hogy beszólogatsz és elköszönsz, attól még mindig baromságot kérdeztél.
2012. aug. 27. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, nem bírod felfogni, hogy egy nálad sokkal hozzáértőbbel vitatkozol?

Ha valakinek oka van elhúzni, az TE vagy, mert nem bírtál rákeresni egy ilyen kérdésre, pedig millió van. Az arrogáns stílusod pedig felháborító.

De, hogy legyen némi infótartalma is a válaszomnak:

RPG Maker. Sz*rt se ér, de létezik. Hajrá!

G.

2012. aug. 27. 14:45
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

MMORPG Maker 2012 Ultimate Edition-nel.

Évtizedekig kellene tanulnod, mire elkészítenél egy primitív MMORPG játékot.

Valamilyen programozási nyelv, grafikus felület, modellező program, adatbázis készítés, integrálás ide-oda...

Felejtsd el.

2012. aug. 27. 14:46
 6/10 Hunter92 ***** válasza:
71%
Nem baszogatásként, de hülye kérdésre az emberek többségétől hülye választ fogsz kapni. Egy komolyabb játék elkészítéséhez nem elég egy program. Persze, ha te egyben vagy programozó, grafikus, hangtechnikus és még egy csomó minden egyben, akkor nem szóltam. Bár a kérdésed alapján ez nem tartom valószínűnek.
2012. aug. 27. 14:50
 7/10 anonim válasza:
0%
Khm...Nagy ész osztók.Már bocsánat, hogy csúnya szót használok, de ku**ára okosak vagytok.:))Metin2 szerverhez milyen game nem tudom program kell?Úristen...Google-t ismeritek?Metin2 játékhoz nem kell hangtechnika meg nem tudom miket mondtatok...Úristen...Majd ha tudjátok, hogy kell akkor okoskodjatok addigis olvassatok googlet.:)Megszégyenítitek a metin2 készítőket..
2012. aug. 27. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7: Na, akkor menjünk sorban.

"Khm...Nagy ész osztók.Már bocsánat, hogy csúnya szót használok, de ku**ára okosak vagytok.:))"

Igen, ez tény. :)

"Metin2 szerverhez milyen game nem tudom program kell?Úristen...Google-t ismeritek?"

Ezt nem tudtam értelmezni, bizonyára önhibámból.

"Metin2 játékhoz nem kell hangtechnika meg nem tudom miket mondtatok..."

Van benne hang? Van. Nos, akkor pedig KELL hangtechnika.

"Úristen..."

Ahogy mondod. Úr Isten!

"Majd ha tudjátok, hogy kell akkor okoskodjatok addigis olvassatok googlet.:)Megszégyenítitek a metin2 készítőket.."

Na, ez tette fel az i-re a pontot. Köszönöm a hozzászólásod, látszik, hogy sz*rt se értesz az egészhez, ehhez még hülye is vagy, mi több, most neked fog feljebb állni, hogy márpedig neked igazad van. Majd talán jön a többi értelmes válaszoló, és mellém áll. Vagy nem. :)

Minden esetre, kiválóan szórakoztam. Kösz!

G.

2012. aug. 27. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Látom neked is nagyon jól ment a szövegértés alsóban.

Ki az ISTEN beszélt Metin2 szerverről? A kérdező egy MMORPGt akart csinálni, ami olyasmi mint a Metin2... Mielőtt mindenkit elkezdesz osztogatni, megtanulhatnál olvasni

2012. aug. 27. 16:09
 10/10 Hunter92 ***** válasza:
Először értelmezd a kérdést, majd a hozzászólásokat, aztán okoskodj! A kérdező Metin 2-höz hasonló JÁTÉKOT akar csinálni és nem szervert. Másrészt meg attól, hogy google-n olvasol valamit még nem fogsz rögtön érteni az adott témához.
2012. aug. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!