Assasin's Creed II, gépigénynek megfelel a PC-m, mégis élvezhetetlen - valami ötlet?
Gép adatai:
alaplap: ASUS p5LD2 SE
proci: 2 magos 2,81 GHZ (3 GHZ -re húzva biosban)
RAM: 3GB
VGA: Ati Raedon HD 4850
Ennek elméletileg meg kell felelnie az ajánlott követelménynek, ennek ellenére teljes minimum grafikán is olyan mintha vmi képregényt néznék.. a hang szaggat és 10 fps-nél több nem igen van játék közben.
Esetleg valaki letudná írni a gépe specifikációját, amin élvezhetően futott a game?
Nekem gyengébben is futott, tuti nem ezzel van a baj...
Nem lehet hogy közben több programot is futtatsz és attól fagy le?
Hiába van szuper gépe valakinek ha szoftveresen/hardveresen össze van hányva az egész
Ezt a szaggatást több dolog is okozhatja.Érdemes lenne megmérned a videókártyád/processzorod hőmérsékletét játék közben
Pont az összehányás miatt lett néhány napja újra rakva. Teljesen pucér a rendszer, és kiporoltam mindent amit lehet. De még így is gyér :|
Drivereket nézve minden friss és stabil, szval abszolut nem értem.
Kapásból két probléma jutott az eszembe:
Más verziójú videókártya driver kell,nem biztos hogy a legfrissebb driver a legjobb némely játékhoz
A jelenlegi Direct X-ed nem jó a játékhoz
De lehet valamit be kell állítani a játékon belül,low-on is ugyanez a helyzet?Vagy valamilyen funkciót lehet ki kell kapcsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!