A hitman blood money hogy menne ezen a konfigon? (többi lent)
És milyen felbontáson kb hány fps-el és fraps-en mennyivel menne(hány fps-el)??? A válaszokat előre is köszönöm
Alaplap
MSI 760GM-P23 (FX)
Processzor
AthlonII X3 450 3x3,2Ghz
Memória
6GB DDR3 1333MHz - élettartam garanciával
Video vezérlő
Intel HD Graphics maximum 1GB VGA/DVI
Merevlemez
640GB HDD (750GB-os HDD-vel +2.000.-Ft)
Tápegység
420w
Optikai meghajtó
Samsung kétrétegű DVD-író
Hangkártya
7.1 csatornás Realtek ALC887
Hálózati kártya
Fast Ethernet by Atheros AR8132M
USB
hátlap 6db, előlap 2db
Csatlakozók
Legújabb 3. generációs PCI-E x16, PCI-E x1
Garancia
3 év*
Háát, a videókari lehet kicsit gyenge lenne, de szerintem elvinné. Amúgy meg tökre nem számít a garancia és az Optikai meghajtó sem, se az usb-k száma, de gondolom csak kimásoltál egy konfigot...
Viszont egy tanács:
Látom ez egy előre összeállított asztali gép konfig. Na ezt felejtsd el, sokkal jobbat össze tudsz rakni/rakatni segítséggel a PCX, iPON és egyéb gépkonfig összeállítós oldalakon. Az előre összerakott gépek ár-érték aránya po
Háát, a videókari lehet kicsit gyenge lenne, de szerintem elvinné. Amúgy meg tökre nem számít a garancia és az Optikai meghajtó sem, se az usb-k száma, de gondolom csak kimásoltál egy konfigot...
Viszont egy tanács:
Látom ez egy előre összeállított asztali gép konfig. Na ezt felejtsd el, sokkal jobbat össze tudsz rakni/rakatni segítséggel a PCX, iPON és egyéb gépkonfig összeállítós oldalakon. Az előre összerakott gépek ár-érték aránya pocsék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!