Szerintetek jobb lesz a Windows 8 a 7-nél?
Figyelt kérdés
Igazából csak annyit szeretnék kérdezni, hogy játék szempontjából melyik a jobb ? :)2012. aug. 24. 23:37
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen játékokkal akarsz játszani.Valószínűleg az újjabb játékok jobban fogják kedvelni a Win 8-at,viszont a régebbi játékok még a Win 7-et se nagyon szeretik,nemhogy a 8-at
2/5 anonim válasza:
a win 7 még jó ideig elég lesz, mert még csak most jönnek a DX11-es játékok
3/5 anonim válasza:
A Steam-en eddig vásárolt játékom mindegyike fut a Win8-on, talán egynél kellett valamit "haxolni", de nem sokat.
Az MS álláspontja szerint ami Win7-en megy, az Win8-on is megy.
Játék szempontjából tehát nagyjából tökmindegy. Más szempontból viszont szerintem érdemes megnézni, vannak benne jó dolgok.
4/5 anonim válasza:
Én felraktam a W8 Pro Build 9200-at és őszintén mondva windows 7 el jobban meg vagyok elégedve szóval sajnálom a 100f-ot amit a DVD-re költöttem.
5/5 adam2001 válasza:
Nekem Windows 8-am van, és aki azt írta hogy a régi játékok nem mennek rajta, az egy kicsit gondolkozzon mit írt. PL.: nekem a Max Payne (1!) nem ment Windows 7-en, jó.. a Max Payne nem annyira régi játék.. De a Tomb Raider 1 is megy a Windows 8-on. Sokkal gyorsabb a 7-esnél. Tapasztalatból mondom. SŐT! Az új játékok is gyorsabban futnak mint a 7-esen. A 7 is jó volt, de a 8 méginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!