Milyen jó kodek packot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Azelőtt Ace Mega Codecs Packot használtam, de már régóta nem frissült, amúgy tökéletesen meg voltam vele elégedve, addig a Skype-pal is tudtam videobeszélgetni lassú net-tel.
Most nem használok semmit, lejátszók vannak amik lejátszanak mindent, de a Skype nem küldi a videót, (vagy ha küldi is túl nagy felbontásban?! A partnernek csak töltődik, de nem érkezik meg!) Van ennek valami köze egymáshoz?
Az Ace Megát nem akarom, ha lehet mégegyszer, mert ütközik a Quicktime playerrel. Vagy esetleg kiszűrve azt meg merjem kísérelni visszarakni?
A K-lite-tal kísérleteztem már eredménytelenül.
Vannak tapasztalatok?
2009. júl. 25. 12:21
1/2 anonim válasza:
Én mindig Ace mega codecs packot használtam,használok és XP Codec packot.. Nekem ezek nagyon is jók és bőven elég.És Quicktime is megy..Nah szal nekem semmi gondom vele,velük!
2/2 anonim válasza:
Klite-ot használok. Eddig nem volt olyan amit nem játszott volna le a media player classic programmja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!