Miért van egyre növekvő hardverigénye egy programnak amikor az frissül?
Akár csak az xp hogy képes magától "elhízni" annyira hogy annyira használhatatlan lesz a gép, hogy már csak linux-al lehetne használni a későbbiekben.
Az avast ahogy frisült az 5. verziónál még nem volt gond de most itt a 7-es és annyira megfogja a gépet amikor frissít, hogy minden lefagy még az óra is megáll.
Ismerős az eset. Emlékszem régen már fél órája fagyogatta, szenvedtem egyszercsak egy varázslatosnak szánt, de borzalmas hanggal a képembe volta magát egy üzenet hogy frissült.
Az újabb varziókban szerencsére nincs ilyen.
Sokat nem értek hozzá, de azt feltételezem h a régiek mellett az újabb vírusdefiníciókat is használja, így egyszerre egyre többet és többet minden frissítésnél (én ezt tartom valószínűnek, persze nem biztos h így van de nekem logikus). Néha magát a softwaret is újítják, több az igénye, mivel bővül.
Nekem szerencsére nincs ekkora fagyásom, de jobb híján azt mondom, hogy próbáld meg eggyel korábbi verzióval, vagy erősítsd a géped ;)
Egy elhibázott programozási gyakorlat szerint rengeteg olyan kód marad benn, amiről nem tudja senki sem, hogy mire jó, de biztos valami fontosat csinál.
Az új programmal már az új gépekre készülnek, senkinek nem jut eszébe egy évek óta használt gépen tesztelni.
+üzletpolitika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!