Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a pendrive-ommal...

Mit csináljak a pendrive-ommal? Segíts kérlek.

Figyelt kérdés
8GB-os pendrive-om van,és 3Gb belőle foglalt és gondolom ezek lennének a cuccaim amik nem jelennek meg.Mi lett vele?Olyan mintha nem is lennének rajta a pendrive-omon mégis foglalják a helyet.Hogyan tegyem újra láthatóvá őket,vagy azok mind odavesztek?????? Előre is köszi.

2012. aug. 23. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Indítsd újra a géped és próbáld meg újra. Soha ne szedd le a pendrive-ot, hogy csak úgy kihúzod a gépből. Inkább használd a kényelmetlen, de biztonságos hardver eltávolítást.

nem írtad milyen operációs rendszer, bár gondolom valamelyik Windows. Milyen fájlrendszer? Vannak adatvisszaállító programok, tehát jó eséllyel az adataid még megvannak, vagy vissza lehet ingyen állítani őket.

2012. aug. 23. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ürítsd ki a kukát.
2012. aug. 23. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:

nem tudom mit is kell tennem.Kingston pendrive-om van, és most jelenleg van rajta egy olyan hogy:

unDrive.exe

unInstaller.exe

Ennyi,de a hely az még mindig foglalt.

2012. aug. 23. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:

lehet hogy valamit a jobb klikk-es properties-nél kellene csinálni,de én nem értek hozzá.

Milyen programmal lehetne láthatóvá tenni?

2012. aug. 23. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:
...vagy ingyen visszaállítani?
2012. aug. 23. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

úgy értettem, hogy van ingyenes adatvisszaállító program, csak mert szeretnek pénzt kérni érte.

az undrive.exe az nem uRdrive.exe?

Indítsd el az urdrive.exe-t. Ez ttuti a te pendrivod? Nem találtad véletlen? :)

2012. aug. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!