Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit bővítsek, hogy menjen a...

Mit bővítsek, hogy menjen a Battlefield 3?

Figyelt kérdés

Minap megvettem a játékot, a dobozon lévő rendszerkövetelményeknek a gép tökéletesen megfelel, mégis úgy akad, hogy játszhatatlan. 2GB RAM-om van és egy ATI Radeon HD 4800 Series GDDR5-ös VGA-m.

Vagy ha visszaviszem a játékot és arra hivatkozok, hogy a borítón írtaknak megfelel a játék, de mégis akad visszaveszik?

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. aug. 23. 11:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Különben rohadtul nem értem, hogy miért olyan adatot írnak a borítóra, amin a játék játszhatatlan. Az csak egy dolog, hogy elindul, de én játszani vettem meg és nem azért, hogy nézegessem milyen szép a főmenü.
2012. aug. 23. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
+2GB RAMot vennék illetve egy HD5770-et használtan 20k-ért. Haver AMD 6000+, 4GB DDR2, Sapphire 5770 trióval BF3mazik 1440*900-as felbontásban high beállítások mellett. :)
2012. aug. 23. 11:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezzel csak az a gond, hogyha valami noname RAM-ot veszel 2X2 GB kitbe 15 ezer forint, meg mint mondtad a VGA +20 és sajnos nekem erre fölös 35 ezer forintom nincs.

Megpróbálom visszaviszem a játékot.

2012. aug. 23. 11:53
 4/8 pianoboy ***** válasza:
Szerintem a ram miatt akad. Azt kéne bővítened.
2012. aug. 23. 11:54
 5/8 EagleHUN ***** válasza:

Azt nem tudom így visszavennék-e.

De pár dolgot tehetsz:

-1)kikapcsolni mindent ami játék alatt fölösleges hogy menjen PL: MSN, torrent, skype

(csak a Vírusírtó + tűzfal maradjon a jobb alsó sarokban)

//Dolgok "végleges" kikapcsolása: Futtatásba beírod: msconfig - >OK -> Automatikus indítás Fül->Pipákat kiszedni de csak amiről tudod hogy micsoda!

-2) Futtatsz pár cleanert a windowson Registry cleanerek stb. Van egy csomó ingyenes Freeware. Őket se felejtsd el kikapcsolni futtatás után hogy ne induljanak el.

-Veszel egy Sata2/Sata3-as SSD vincsesztert olyan 60GB körül 15-20k közt van. Utánanézel alaposan hogy kell applikálni, leformázni, rátelepíteni a Windowst.

[link]

Szóval mindent erre telepítesz a játékot is a régi wincsid ezután csak adattároló lesz filmek zenék fotók stb...Hagyhatod hogy az energiagazdálkodás ezt a régit kikapcsolja.

Olyan 20-30-50% gyorsulást és emellett fogyasztáscsökkenést okoz. :)

2012. aug. 23. 11:59
 6/8 vektorow válasza:
Kicsit több információ kellene, pl pontosan hd48..? Nagyon nem mindegy, milyen a kártya, a processzor. Első körben, ha ezekre válaszolsz, akkor tudok érdemben nyilatkozni. Ettől függetlenül, próbáld ki minimum grafikai beállításokon, úgy is akad-e.
2012. aug. 23. 12:00
 7/8 EagleHUN ***** válasza:
Rambővítést azért nem írtam mert beállíthat az SSD-n lapozófájlt is ha akar, bár nem mindenütt ajánlják. Másrészt 2GB -t ugyan valóban érdemes lenne 4GB-re cserélni, de pl én akárhogy játszottam még a 2GB-t nehezen tudtam megtölteni, a mostani 4 -et még kevésbé.
2012. aug. 23. 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam több adatot, mert más nem okozhatja az akadást. Mellesleg egy AMD 4 magos 3GHz-es procim van.

De hál istennek idő közbe megoldódott a problémám, visszavették a játékot és visszaadták a 8000 forintomat.

És köszönöm a a válaszokat!

2012. aug. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!