Mit bővítsek, hogy menjen a Battlefield 3?
Minap megvettem a játékot, a dobozon lévő rendszerkövetelményeknek a gép tökéletesen megfelel, mégis úgy akad, hogy játszhatatlan. 2GB RAM-om van és egy ATI Radeon HD 4800 Series GDDR5-ös VGA-m.
Vagy ha visszaviszem a játékot és arra hivatkozok, hogy a borítón írtaknak megfelel a játék, de mégis akad visszaveszik?
A válaszokat előre is köszönöm!

Hát igen, ezzel csak az a gond, hogyha valami noname RAM-ot veszel 2X2 GB kitbe 15 ezer forint, meg mint mondtad a VGA +20 és sajnos nekem erre fölös 35 ezer forintom nincs.
Megpróbálom visszaviszem a játékot.

Azt nem tudom így visszavennék-e.
De pár dolgot tehetsz:
-1)kikapcsolni mindent ami játék alatt fölösleges hogy menjen PL: MSN, torrent, skype
(csak a Vírusírtó + tűzfal maradjon a jobb alsó sarokban)
//Dolgok "végleges" kikapcsolása: Futtatásba beírod: msconfig - >OK -> Automatikus indítás Fül->Pipákat kiszedni de csak amiről tudod hogy micsoda!
-2) Futtatsz pár cleanert a windowson Registry cleanerek stb. Van egy csomó ingyenes Freeware. Őket se felejtsd el kikapcsolni futtatás után hogy ne induljanak el.
-Veszel egy Sata2/Sata3-as SSD vincsesztert olyan 60GB körül 15-20k közt van. Utánanézel alaposan hogy kell applikálni, leformázni, rátelepíteni a Windowst.
Szóval mindent erre telepítesz a játékot is a régi wincsid ezután csak adattároló lesz filmek zenék fotók stb...Hagyhatod hogy az energiagazdálkodás ezt a régit kikapcsolja.
Olyan 20-30-50% gyorsulást és emellett fogyasztáscsökkenést okoz. :)

Azért nem írtam több adatot, mert más nem okozhatja az akadást. Mellesleg egy AMD 4 magos 3GHz-es procim van.
De hál istennek idő közbe megoldódott a problémám, visszavették a játékot és visszaadták a 8000 forintomat.
És köszönöm a a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!