Androidra profi powerpoint készítő program?
Figyelt kérdés
Nem lejátszó!!! Készítő kellene, ami tud animokat, mert a legtöbb nem tud!!!2012. aug. 23. 07:48
1/5 anonim válasza:
Kezdjük ott, a PowerPoint zárt forráskódú, szóval API nincsen, tehát pontosan azok az animációk nem lesznek elérhetők a programban. A készítés pedig megint para, mert valljuk be, egy telefon még nincs akkora erőforrás szinten, hogy el tudjon látni egy ilyen feladatot (A HTC One X már talán).
Azért próbáld meg az OfficeSuite 6 Pro című programot, vagy a DocumentsToGo-t, esetleg a Quick Office.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezeket nézegettem, nem tudják az animokat...
Amúgy tabletre kell...
2012. aug. 23. 18:00
3/5 anonim válasza:
Akkor mondjuk keress? Én felsoroltam párat, érveltem is, de ha nem elég akkor keress magadtól. Mindegyiknek van HD változata, ami egyenlő a "Tablet" szócskával, csak így elegánsabb a megjelenése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!