Sony Vaio VNG-FE28H-hoz videókártya driver?
Már régóta keresek ehhez a típushoz drivert,de sehol sem találok,gyárilag volt rajta,csak ugye újra lett rakva,és most nem találok.
Se xp,re se win 7-re nem találok.
Amit találtam,azzal az a helyzet,hogy elindul a telepítő,és azt írja ki hogy "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat,a amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.A telepítő most kilép."
Valakinek valami ötlet?
Ilyen modellszámú laptop nincs a sony letöltőközpontban, esetleg egy rendszerduagnosztizáló programmal kiolvashatnád a vga-t, pl.: [link]
futtasd le, majd fényképezd az eredményt és töltsd fel képmegosztóra(megnézném ha nem gond).
Közben megtaláltam, csak rosszul adtad meg a nevét. Letöltöd kicsomagolod, az összes driver benne van: [link]
Pipa az "Elolvastam a jogi nyilatkozatot és a szerződési feltételket elfogadom." elé és download.
HWinfo32-rendszerdiagnosztizáló program, az első válaszomban adtam meg linket.
Próbáld meg eszközkezelőből telepíteni a vga drivert, videóvezérlőre jobb egér->illesztőprogram frissítése->update kihagy->telepítés listából vagy adott helyről->betallózod a kicsomagolt vga mappát.
SIKERÜLT!!!2 ÉVE KERESEK HOZZÁ DRIVERT!
Eszközkezelőből sikerült:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!