Milyen programmal lehet egy kész gifet szerkeszteni? És egy videóból gifet?
pl hogy a fényerőt csökkentsem, kontrasztot, effektet, meg ilyesmiket
ingyenes esetleg van valahol, már kerestem , tudom h a google a barátom, szóval csak azért ne strapáld magad hogy ide írj
a második kérdésre: csak a format factory van ami ingyenes? és erre való, mert én használtam, de pár másodpercet csinál csak meg ,alakít csak át, pedig beállítom hogy mennyit akarok
hát tulajdon kép sok mindennel lehet próbálkozni :D
elsőnek is kész képet két féle képpen:
photoshop illetve photobuck ( van ingyenes verzió torrent oldalakon psből) vagy a képet át alakítod videóba és azt egy videó szerkesztő progival adsz kontrasztot és hatásokat én általam ismert progik after effects és sony vegas, mind a kettőből elég nehéz ingyeneset találni még ncore-n is, de aki tud sony vegast az érdekelne engem is ( vagyis újabb mint a 8.0)
a videóból giffet lehet photoshopban is, de ez sem mindenkinek válik be, és lehet más convertálókkal is, acg converted gif (ezt beírod googleba bead vmit az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!