Windows 7 telepítő készités. Hogyan?
Bizonyos dolgokat (elvileg) bele tudsz integrálni vLite nevű programmal, de nem feltétlen mindent.
Ahhoz ott a hagyományos, és igen körülményes és bonyolult módszer, amikor speciális módon feltelepíted az oprendszert, rá a programokat, és abból egy új image-et készítesz. Google segítségével találhatsz erről leírást, de csak erős idegzetűeknek ajánlott.
Ez nem konkrét telepítő integrált programok, de a kész rendszeredről tudsz egy image-et csinálni. Amit akár másik gépre is fel tudsz rakni:
"Ahhoz ott a hagyományos, és igen körülményes és bonyolult módszer, amikor speciális módon feltelepíted az oprendszert, rá a programokat, és abból egy új image-et készítesz. Google segítségével találhatsz erről leírást, de csak erős idegzetűeknek ajánlott."
Szerintem az image készítés se nem bonyolult, se nem speciális. Feltelepíted az oprendszert nem speciális, hanem teljesen normális módon, feldobod a drivereket, programokat, frissítéseket, beállítasz rajta mindent, felteszed az ehhez megfelelő progit, csinálsz egy image fájlt és amikor vissza akarod rakni, akkor bootolsz a Ghostprogram telepítőlemezéről és 8 perc alatt visszamásolja egy másik partícióról a "C"-re az egészet és ott a komplett rendszer tokkal-vonóval. Ez szerintem nem bonyolult én már 10 éve így használom...
17:03: Valóban nem bonyolult, ha teljesen mást írsz le, mint amire én gondoltam.
Audit mód, Sysprep, Imagex és társai, amire én céloztam, amivel rendes telepítőlemezt lehet csinálni. Még a vLite előtt szervizcsomagot integrálni is csak így lehetett. Többek között nem csak a macera miatt bonyolult, hanem azért is mert sok figyelmet igényel, hogy az ember ne hagyjon rajta szemetet. A végeredmény viszont olyan telepítőlemez lesz, ami minden gépen használható, míg a te módszered csak a te gépeden fog működni.
Szerintem semmi értelme programokat integrálni a telepítőbe.
Egy csomó idő elmegy azzal, hogy beleszenveded, utána meg úgyis frissíteni kell az összeset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!