Hogyan használhatom ujra a Windows Media Playerem?
Figyelt kérdés
Kiirta hogy frissitést kell letölteni,(vmi ujabb verzió) és letöltöttem...aztán elindult az eredetiség vizsgáló és megbukott (hát öö...igen...:$) és most nem enged semmit sem megnyitni vele. Nemrég volt egy ujratelepitésem, azelőtt sem eredeti volt feltéve, de valahogy kattingatva jobbra-balra meg tudtam nyitni a lejátszót, csak figyelmeztetett mindig az óra mellett valami hogy lehet szoftverhamisitás áldozata vagyok.De most nem tudom használni a WMP-t! Hogyan tudnék megint zenét hallgatni benne?2008. máj. 11. 12:57
1/2 anonim válasza:
Start > Vezérlőpult > Programok hozzáadása/törlése
Windows Media Player 11 kiválaszt, majd eltávolít.
Ha be volt kapcsolva a rendszervisszaállítás, akkor egy telepítés előtti rendszervisszaállítási pontra visszafrissíteni a gépet. [Start > Vezérlőpult > Rendszer > Rendszer visszaállítása fül]
2/2 anonim válasza:
Jajj, csak a Rendszer-visszaállítást ne! Nekem már vágta haza a rendszert.. Éljen a MS! Legálisan már egy egérhez is kaphatsz WinXP-t. Illegális út pedig: szerezz egy érvényesítő crack-et az oprendszeredhez. (Windows XP/Vista validation crack) De én inkább a legális megoldást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!