Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baja az Utorrent 3. 0.1-nek?

Mi baja az Utorrent 3. 0.1-nek?

Figyelt kérdés

Régebben más verziót használtam azzal nemvolt gond, most valahogy updatelte magát, vagy nem tudom és most 3.0.1-van. Amikor leakarok szedni egy torrentet, egyből a C/Users/Felhasználónév/download-hoz rakja a torrenteket. Nem kérdez rá, hogy hova akarom rakni. Régebbi verziónál mindíg rákérdezett.

Próbáltam letörölni, de nem is engedte és a régebbi verziókat se engedte felrakni, szóval maradt ez.

Beállitásokba pedig,csak annyit lehet állitani, hogy MINDÍG hova rakja a torrenteket...Valaki segítene?

#verzió #3.0.1
2012. aug. 21. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:

> Próbáltam letörölni, de nem is engedte

Mi az hogy nem engedte? Konkrétan mi baja volt?

2012. aug. 21. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy leakartam törölni, a "Programok eltávolitása"-nál és nem szedte le, még mindig ott van
2012. aug. 21. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Beállítások/UI beállítások (vagy ha nincs, akkor: Kezelőfelület) - Torrent hozzáadásakor-részlegen bepipálod a neked szükséges lehetőségeket.
2012. aug. 21. 10:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem...nincs ilyen sehol.

Az a gondom, hogy torrent oldalon rámegyek, a "Torrent letöltésere" megjelenik alul a torrent a "Mozillába". Rákattintok és egyből leszedi a Userst/.../Download-ba. Nekem rákérdezés kéne, hogy hova rakja a fájlokat

2012. aug. 21. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
beállítások--mappák-nál vedd ki az új letöltések helye jelölőből a pipát és akkor mindig lehetőséget ad, hogy válassz, hová töltse.
2012. aug. 21. 12:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Az alapból kivan véve :/
2012. aug. 21. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott, jobb felsó sarokba csak a nézetet kell átváltani a nagyitó ikon mellett... ha más a nézet, máshogy működik a program is!
2012. aug. 22. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nézet nem befolyásolja a program működését, de ha jó lett neked akkor örülök :)
2012. aug. 27. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!